Δημοσιεύτηκε: 17 Μάιος 2009, 03:53
από ilpara
Ορισμένες εργασίες πράγματι γίνονται καλύτερα και γρηγορότερα με κλειστό λογισμικό, π.χ. adobe, autocad, κλπ. Το έχει τονίσει αρκετές φορές και ο bullgr, το δεχόμαστε όλοι. Σε αυτές τις περιπτώσεις ΔΕΝ είναι καθόλου κακό να χρησιμοποιείς κλειστό λογισμικό. Προτιμάμε ελεύθερο λογισμικό όχι γιατί πρέπει αλλά γιατί είναι ισάξιο ή καλύτερο! Αν αυτή είναι η περίπτωση μας τότε δεν έχει νόημα το παρόν νήμα και θα έπρεπε να είχε λήξει στη 2η δημοσίευση! ...μετά στράβωσε το θέμα, αλλά για αυτό είπα την άποψη μου καθαρά πιο πάνω!

και δεν θα ήθελα να αποχωρήσει ο sudobash :!:

rizitis έγραψε:Αποδεικνύετε ότι πρέπει να φτιαχτεί{ αυτό το άτυπο συμβούλιο, (ομάδα, παρέα,συντροφιά,γ@μώ το κέρ@το μου)}
όπως τέλος πάντων αποφασίσουμε ότι πρέπει να ονομαστεί.
Καλός ή κακώς κάποια άτομα ασχολούνται ποιο ενεργά και θέλουν να έχουν ποιο ενεργό ρόλο στα δρώμενα της κοινότητας, αυτά τα άτομα νομίζω πάνω κάτω ότι έχουν προταθεί, αν κάποιος άλλος θέλει να συμμετέχει μπορεί να αυτοπροταθεί και να συμμετέχει.
Αλλά το σημεντικότερο θα υπάρχει μια καλύτερη συνεννόηση σε κάποια πράγματα και θα προλαβαίνουμε τις γκάφες και έχουν γίνει πολλές...
Προτείνω να το ξανανοίξουμε το θέμα με το άτυπο αυτό όργανο και να προχωρήσει αν συμφωνείται φυσικά...
...δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω :!: , τα τελευταία γεγονότα αποδεικνύουν την αναγκαιότητα του, και πείτε το όπως θέλετε, ομάδα συζήτησης, συντροφιά, οτιδήποτε!