Δημοσιεύτηκε: 22 Ιούλ 2008, 04:23
από kalakouentin
@ftso +1.

ψηφοφορία διάρκειας 2-3ημερών (για να μην χάσουμε κάποιον) για το όνομα με την μεγαλύτερη απήχηση ανάμεσα στα 3-4 που απολαμβάνουν τη μεγαλύτερη δημοτικότητα και τέλος.

Το Greek Circle of friends εμένα προσωπικά δε μου αρέσει (Friends of what? Caretta Caretta? ) και θεωρώ άδικο να μπει κιόλας στα top3-4 από την στιγμή που δεν πέρασε "προκριματικό" γύρο (και γενικά άλλες νεότερες συμμετοχές επίσης).πχ. το Ubuntu-gr εμένα ως όνομα δε χαλάει ως όνομα και είναι σε άμεση γραμμή και συσχέτιση με το forum μας, αλλά όπως είπαμε, ότι βγήκε βγήκε. :P

Ακομα αν γίνεται στο thread με την νέα ψηφοφορία να κλειδωθεί η επιλογή για νέα μηνύματα για να μην αρχίζουμε τα "και αυτό καλό είναι" και το "Ubuntulado εύηχο ακούγεται" κτλ. Όποιο βγει 1ο, βγήκε. Και αυτό ήθελαν οι περισσότεροι και έτσι έγινε. (Και στο κάτω κάτω αν κάποιος έχει πρόβλημα κάνει και ένα fork του περιοδικού το βγάζει Maraki_for_ever και τελειώνει)

Aλήθεια κάτω από τί άδεια θα βγαίνει το περιοδικό? GFDL? FreeBSD Documentation License? Creative Commmons? Design Science License?
:ugeek: What is our copyleft flavour ? :ugeek: