Δημοσιεύτηκε: 17 Μάιος 2009, 20:11
από greatst
Ρε παιδιά, ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?

ΔΕΝ θα πάρω θέση στο θέμα που προέκυψε, διότι ΔΕΝ θα ωφελήσει σε τίποτε.

Θέλω να πω μόνο προς ΟΛΟΥΣ και εντελώς ΦΙΛΙΚΑ και ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΤΕΡΝΑΛΙΣΤΙΚΑ: χαλαρώστε ρε παίδες! Τι πάτε να κάνετε? Πάτε να διαλύσετε την κοινότητα?

Δυστυχώς την όλη συζήτηση την είδα+διάβασα μόλις τώρα! Μα σοβαρά τώρα, θα έχουμε αποχωρήσεις και άλλα συναφή με αφορμή αυτό το ζήτημα? Στο θέμα που τέθηκε ΟΛΟΙ έχουμε την άποψη μας και ΟΛΕΣ οι απόψεις που διάβασα σχετικά με ΑΥΤΟ είναι ΣΕΒΑΣΤΕΣ! Αλλά, είναι αυτό το ζήτημα λόγος για τέτοια ένταση? Σας το λέω εντελώς ωμά: είμαι σχετικά λίγο καιρό στην κοινότητα και ακόμη λιγότερη στο περιοδικό για να ξέρω τι παίζεται σε ΒΑΘΟΣ (αναφέρομαι στις διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ μας) αλλά βλέποντας την όλη συζήτηση θα μπορούσα να κάνω την ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ (ελπίζω!) υπόθεση ότι η κοινότητα είναι ένα καζάνι έτοιμο να ΣΚΑΣΕΙ!

Θερμή προσωπική παράκληση από έναν "απλό στρατιώτη" της κοινότητας και του περιοδικού (i.e.: δεν είμαι διαχειριστής/συντονιστής/κλπ): Ας θεωρήσουμε ότι η όλη συζήτηση ΔΕΝ έγινε ποτέ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ και ας την ξαναρχίσουμε (ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ) από την αρχή χωρίς προκαταλήψεις.

Η εικόνα που έχω για όλα τα μέλη παραμένει η ίδια όπως πριν διαβάσω την συζήτηση και σας ζητώ ΦΙΛΙΚΑ να κάνετε το ίδιο! Είμαστε μέλη μιας κοινότητας όπου η (ΒΑΣΙΚΗ) επικοινωνία μεταξύ μας γίνεται με ΓΡΑΠΤΑ μηνύματα στο φόρουμ και με ΑΣΥΓΧΡΟΝΟ τρόπο επικοινωνίας, με όλα τα μειονεκτήματα που μπορεί να υπάρχουν. Παρεξηγήσεις γίνονται ΠΑΝΤΑ σε τέτοιες καταστάσεις και το ξέρετε όλοι! Αλλά, δεν υπάρχει λόγος να το τραβάμε ρε παιδιά! Εάν η συζήτηση γινόταν από κοντά (πχ: σε ένα καφέ) ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είχαν ειπωθεί τα όσα γράφτηκαν εδώ (ΔΕΝ αναφέρομαι στην ουσία αλλά στο ΥΦΟΣ γραφής και στις παράπλευρες διαμάχες).

Συνοπτικά: παράκληση μου να ξεχάσουμε το συμβάν, να ανακαλέσουν τα βαριά λόγια όσοι τα είπαν και να ξαναρχίσουμε την συζήτηση (εάν πρέπει) από την αρχή με καλή διάθεση!

Φιλικά,

Σταύρος (greatst)