Δημοσιεύτηκε: 05 Αύγ 2008, 01:54
από The_Mentor
kalakouentin έγραψε:Συγνώμη δεν ήθελα να σε προσβάλλω. Πλάκα ήθελα να σου κάνω σχετικά με την γεγονός ότι αρκετές φορές οι moderators τείνουν να παίρνουν κάποιες "αυταρχικές" αποφάσεις για να διευθετήσουν κάποια θέματα άμεσα. Τέλος. Δεν την δέχτηκες ίσως δεν την διατύπωσα και σωστά. Απολογούμαι για τυχόν αναστάτωση.
Για το IceWeasel νομίζω ότι μπέρδεψες τί θέλω να πω και δεν καταλαβαίνω και τί εννοείς ακριβώς (πού κολλάει το γεγονός ότι έχεις διδακτορικό πχ.) . Ήθελα να υπονοήσω ότι και καλά είναι ψιλό-ανούσιο (στα μάτια μου τουλάχιστον) και ότι πρόκειται για μια απλή μετονομασία χωρίς ουσιαστικό σκοπό "προγραμματιστική" προσφοράς στον τελικό χρήστη αλλά ΟΚ. Το post μου ήταν "λανθασμένο". Δεκτό.
Συγνώμη και πάλι.

Μη παίρνεις τίποτε στραβά γιατί ούτε και εγώ παίρνω. Κανένας δεν θίγεται και bottom line είναι η προσπάθεια που όλοι μας καταβάλουμε για το ελεύθερο λογισμικό.
Όπως είπα και παραπάνω πιθανόν (μεταξύ αστείου και σοβαρού) να έχεις δίκιο (άσχετα αν το ήθελες ή όχι όπως αποδείχθηκε) για τις ακρότητες και τις υπερβολές που πιθανόν να έγιναν από αρκετούς (δεν εξαιρώ τον εαυτό μου). Δυστυχώς έγιναν τώρα. Τελείωσε. Από εδώ και πέρα πάμε μπροστά. Έχουμε μεγάλη μέρα αφού έγιναν τα βαφτίσια, και όλοι μαζί ενωμένοι ξεκινάμε.

Αλλωστε τώρα πλέον είμαστε Ubuntistas!!!!