Δημοσιεύτηκε: 06 Αύγ 2008, 08:47
από bullgr
Μετά από αρκετά "επεισόδια" αποφάσισα να ονομάσω όπως θα έχετε ήδη διαπιστώσει το περιοδικό Ubuntίστας.
Θα ξεκινήσω πλέον τη σχεδίαση του λογότυπου και το βασικό layout του περιοδικού και θα επανέλθω. Μια και είναι όμως Αύγουστος και ήδη έχω άδεια και θα λείπω για 10 μέρες υπολογίζω να έχω τελειώσει τα εικαστικά τέλη του μήνα ή το αργότερο την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Οι συντάκτες έως τότε θα μπορείτε να συζητήσετε το ποια ενότητα θα αναλάβει ο καθένας. Θα πρέπει ο κάθε συντάκτης σύμφωνα με το επίπεδο γνώσεών του να αναλάβει και την ανάλογη ενότητα. Κάποιοι που είναι καλοί στα τεχνικά θα αναλάβουν μια από τις αντίστοιχες ενότητες και όσοι δεν είναι θα αναλάβουν τις υπόλοιπες που δεν έχουν τεχνικό περιεχόμενο.

Και εδώ θα πρέπει να τονίσω ότι δεν χωράνε εγωισμοί... Θα πρέπει να υπάρχει ευγενής άμιλλα και να γίνει σωστός και δίκαιος καταμερισμός. Ο καθένας να αναλάβει αυτό που μπορεί καλύτερα.

Εάν κάποιος δηλαδή έχει τεχνικές γνώσεις δεν θα πρέπει να αναλάβει πχ την ενότητα με τα παιχνίδια ή την ενότητα με τα νέα. Αυτές θα πρέπει να τις αναλάβουν συντάκτες που δεν έχουν τεχνικές γνώσεις.

Θέλω να το σεβαστείτε αυτό και ο καταμερισμός των ενοτήτων να γίνει από εσάς τους ίδιους χωρίς τη δική μου παρέμβαση. Μεγάλα παιδιά είστε, μπορείτε να συνενοηθείτε. Να μην γίνει πάλι το "μπάχαλο" που έγινε στη ψηφοφορία.