Δημοσιεύτηκε: 20 Αύγ 2008, 21:22
από ilpara
ilpara
  • Ελεύθερο Άρθρο
  • Συνεντεύξεις --με επιφύλαξη επειδή δεν γνωρίζω πολλούς και πολλά--

Σημειώνω ότι για τα ανωτέρω είχε ενδιαφερθεί και η Antithesis οπότε θα μπορούσαμε να το δουλεύουμε είτε μαζί είτε εναλλαξ. Antithesis παρακαλώ να επιβεβαιώσεις ότι ενδιαφέρεσαι.

Ιδού και η αιτιολόγηση της επιλογής (τη μεταφέρω από το άλλο νήμα, αν είναι περιττή να σβηστεί):
έγραψε:Με δεδομένο ότι
ι) δεν έχω, είτε γνώσεις προγραμματισμού, είτε εμπειρία σε linux και ιδίως σε χρήση τερματικού
ιι) δεν φορτώνω ότι βρω στον Η/Υ μου, δεν τον "πειράζω" με την πρώτη ευκαιρία, και συνεπώς δεν δοκιμάζω νέες διανομές, εφαρμογές, παιχνίδια
ιιι) δεν παρακαλούθώ τακτικά τα νέα-ειδήσεις της κοινότητας διεθνώς ούτε γνωρίζω πρόσωπα του χώρου (π.χ. για συνεντεύξεις)
και με δεδομένο ότι
ιν) είμαι νέος και ολίγον άπειρος αλλά ενθουσιώδης χρήστης ubuntu (από Μάρτη'07)
προσωπική μου εκτίμηση είναι οτι το κομμάτι στο οποίο θα μπορούσα να φανώ περισσότερο χρήσιμος είναι το:
Ελεύθερο Άρθρο
όπου ως απλός χρήστης θα μπορούσα να αρθογραφώ απευθυνόμενος κατά κύριο λόγο είτε σε νέους-άπειρους χρήστες linux είτε σε χρήστες άλλων λειτουργικών (βλ. win / mac) που σκέφτονται το linux. Μάλιστα ως νέος χρήστης και ο ίδιος αντιλαμβάνομαι πολύ καλά πιστεύω τις φοβίες, ανησυχίες, ενδοιασμούς, καθώς και τα λάθη που κάνει κάποιος στα πρώτα του βήματα, και πιστεύω ότι το ποιο σημαντικό που πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν είναι η φιλοσοφία-νοοτροπία της κοινότητας και του linux και πως θα μάθουν να ψάχνουν, να μαθαίνουν, να ρωτούν, να βοηθούν.
Βεβαίως, όπως λέει παραπάνω ο bullgr, αν με κρίνετε περισσότερο κατάλληλο για κάτι άλλο, ακολουθώντας και τις υποδείξεις σας, πιστεύω οτι και εκεί θα βοηθήσω. Άλλωστε είμαι λίγο καιρό στον χωρο και ακόμα μαθαίνω-εξελίσσομαι.