Δημοσιεύτηκε: 31 Ιαν 2010, 21:28
Δεν το έκανα εγώ αλλά ο Kevin Godby, του οποίου η συμβολή είναι τεράστια. Είμαι γραμμένος στην mailing list της ομάδας και λαμβάνω συχνά πυκνά ενδιαφέροντα μηνύματα, παρατηρήσεις για τον οδηγό και προσκλήσεις για ορισμένα "meeting" που κάνει η ομάδα σε ένα κανάλι irc. Εκεί λαμβάνονται όλες οι κρίσιμες αποφάσεις (με ψηφοφορία ) για την πορεία του έργου και ο καθένας μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα. Γενικά υπάρχει αρκετά καλή οργάνωση, αν παρευρεθείτε έστω σε μια απο αυτές τις "συναντήσεις" θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. Σας παροτρύνω να γραφτείτε στην mailing list της ομάδας
, για περισσότερα στο https://launchpad.net/~ubuntu-manual. Κλείνει εδώ η παρένθεση.
Έλαβα προχθές ένα μήνυμα από την ομάδα όπου ο Kevin έλεγε με λίγα απλά βήματα, πως μπορείς να κάνεις compile ένα μετεφρασμένο pdf του οδηγού, εφόσον φυσικά υπάρχει διαθέσιμη η μετάφραση στο launchpad (πρέπει όμως να έχετε λογαριασμό στο launchpad). Το μήνυμα το έχω παραθέσει μέσα σε spoiler tags, οπότε μπορείτε να το διαβάσετε και από εκεί. Για ότι απορίες έχετε, όπως λέει και στο μήνυμα, μην διστάσετε να ρωτήσετε τους ειδικούς στο κανάλι irc, #ubuntu-manual
είναι πολύ φιλικοί
Έλαβα προχθές ένα μήνυμα από την ομάδα όπου ο Kevin έλεγε με λίγα απλά βήματα, πως μπορείς να κάνεις compile ένα μετεφρασμένο pdf του οδηγού, εφόσον φυσικά υπάρχει διαθέσιμη η μετάφραση στο launchpad (πρέπει όμως να έχετε λογαριασμό στο launchpad). Το μήνυμα το έχω παραθέσει μέσα σε spoiler tags, οπότε μπορείτε να το διαβάσετε και από εκεί. Για ότι απορίες έχετε, όπως λέει και στο μήνυμα, μην διστάσετε να ρωτήσετε τους ειδικούς στο κανάλι irc, #ubuntu-manual
Spoiler: show