Δημοσιεύτηκε: 12 Μαρ 2010, 20:21
από giormatsis
c7p έγραψε:Συμφωνώ πρέπει να γίνει ένα μοίρασμα. Από τα 12 άτομα τα 10 περίπου είναι ενεργά από ότι είδα χθες. Μπορώ να αναλάβω την επαφή με όλους τους μεταφραστές του έργου αλλά θέλω κάποια βοήθεια αφού δεν μπορώ να στείλω πάνω από 3 μηνύματα την ημέρα από το launchpad. Γράφω το μήνυμα και άμα είναι στέλνω 3 μηνύματα εγώ, 3 ο giormatsis και 3 ο quantis. Έγινε;
Για να μην χαθούν πάλι μεταφράσεις προτείνω να κατεβάσει ο καθένας από τους μεταφραστές το αρχείο .po του έργου και να μεταφράζει απευθείας στο αρχείο (μετά όταν ολοκληρώσει το κομμάτι του το ανεβάζει στο launchpad). Επίσης αυτή η μέθοδος μπορεί να βοηθήσει στον καλύτερο καταμερισμό της μετάφρασης. Ακούω γνώμες :)

Δεν βλέπω τον quantis στην λίστα είναι μέσα με άλλο ονομα; Στέλνω εγώ στους πρώτους 3 και εγώ 4 (Epirotes, George Kontis, Jennie Petoumenou, Kevin Godby,) και να στείλει ο quantis στους (Konstantinos Kouratoras, Kostas Boukouvalas, L4Linux, Thomas Dislis,) και εσύ (abuda, j0hn aka c7p, liberostelios, topografos.)

το μύνημα:
Με όλες τις πληροφορίες που έχουμε βλέπουμε πως δεν θα προλάβουμε την καταληκτική ημερομηνία εκτός κι αν κινηθούμε με τον εξής τρόπο:
Αυτοί που είμαστε γραμμένοι στη μετάφραση είμαστε 12 τα κομμάτια είναι 1177 δηλαδή 100 κομμάτια ο καθένας περίπου αν ορίσουμε την σειρά όπως κάναμε με τον Grub θα μας δώσει την δυνατότητα να κινηθούμε γρήγορα και να προλάβουμε να είμαστε έτοιμοι μέσα στο όριο. παρακαλούμε επικοινωνίστε στο ακόλουθο νήμα για να γνωρίζει όλη η ομάδα τις δυνατότητες.
viewtopic.php?f=36&t=9695&start=30