Δημοσιεύτηκε: 12 Μαρ 2010, 21:09
από giormatsis
c7p έγραψε:Αν δεν κάνω λάθος ο quantis είναι ο Kostas Boukouvalas (?), στον Kevin Godby μην στείλεις είναι ο υπεύθυνος για τον κώδικα latex του εγχειριδίου (και να το στείλεις δεν θα καταλαβαίνει τα ελληνικά :P ). Ωραίο το μήνυμα thx. Μήπως να ζητήσουμε βοήθεια και από τα παιδιά που μεταφράσαμε τον οδηγό του grub (δηλ. vangrale13, dimosfire, MakisM1); Μπορεί να έχουν τον χρόνο και την διάθεση να συμβάλουν και αυτοί.


Δεν είναι κακή ιδέα για τα παιδιά. :)
Μόλις είδα όμως ότι δεν θα μας βολέψουν οι μεταφραστικές μνήμες εκτός κι αν υπάρχει τρόπος που δεν γνωρίζω, το θέμα αφορά την αρίθμηση
στο launchpad αν κάνεις την επιλογή untranslated items παίρνεις αύξον αριθμητικό αποτέλεσμα στο gtranslator όχι.
Και στο launchpad υπάρχει θέμα διότι όποιος πάρει την μέση της μετάφρασης δεν υπάρχει δυνατοτητα να μεταφερθεί εκεί αμέσως πρέπει να πάει σελίδα σελίδα, εκτός βέβαια και αν βάλει bookmark.