Δημοσιεύτηκε: 13 Ιουν 2012, 14:41
HardCotton έγραψε:Εγγράφηκα και στα 2 link που μου έδωσες... Τα έχετε μεταφράσει όλα, γιατί πηγαίνω και δεν βρίσκω τίποτα να μεταφράσω.. Όσο για τις συναντήσεις δεν ξέρω αν θα μπορώ να έρχομαι..
Στις πρώτες σελίδες είναι τα κύρια πακέτα του Ubuntu, όντως είναι μεταφρασμένα, έχει γίνει μια πολύ καλή προσπάθεια από πολλά άτομα που άρχισε από τα μέσα Νοέμβρη και μετά και με πρωτοβουλία του simosx.
Προχωρώντας στις επόμενες σελίδες, θα βρεις πακέτα με αρκετά αμετάφραστα μηνύματα.
Δεν ξέρω τι γίνεται με τα πακέτα του KDE, νομίζω πως μεταφράζονται από την ομάδα του KDE απευθείας και ενσωματώνονται αργότερα στο Ubuntu, αν και κάποια από αυτά έχουν μεταφραστεί στο Launchpad και η μετάφραση πήρε ανάποδα από ότι συνήθως το δρόμο.
Οι περισσότερες από τις συναντήσεις της μεταφραστικής ομάδας είναι διαδικτυακές μέσω IRC, οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι λίγος ελεύθερος χρόνος για την ώρα που θα διαρκούν. Συνήθως ανακοινώνεται από εδώ μια τέτοια συνάντηση, οπότε είμαστε σε θέση να κανονίσουμε κάποια μέρα και ώρα που να βολεύει όσο το δυνατόν περισσότερους.
Off topic:
@ simosx, μου ήρθε το μήνυμα για την ανανέωση της συμμετοχής στην ομάδα μεταφραστών, δεν ήξερα πως θέλει ανανέωση...