Δημοσιεύτηκε: 23 Ιούλ 2012, 20:12
από anvo
Συνηθίζω να αποσυνδέομαι από τον λογαριασμό μου στο Launchpad, όταν κλείνω τον υπολογιστή ή όταν σταματώ την μετάφραση για την επόμενη μέρα... Δουλεύει σε τέτοια περίπτωση το bookmark;