Δημοσιεύτηκε: 06 Νοέμ 2012, 18:51
από c7p
Έχω λάβει είδα κάποια μηνύματα από μεταφραστές που μου λένε πως καλύτερα να τελειώσουμε πρώτα την μετάφραση για την 12.04 (βλπ. πιο κάτω στα σχετικά θέματα).
Συμφωνώ και εγώ με αυτήν την άποψη εφόσον υπάρχει κάποιος ικανός αριθμός ατόμων που θα αναλάβουν το έργο. Δηλαδή είμαι της άποψης ότι εφόσον δεν προχωρήσουμε με την 12.04 δεν μπορούμε να περιμένουμε για πάντα για να προχωρήσουμε στην μετάφραση μιας νέας έκδοσης του βιβλίου (αυτό για αυτούς που προτίθενται να μεταφράσουν την 12.04).
Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η 12.04 είναι LTS έκδοση με ότι αυτό συνεπάγεται (την χρησιμοποιούν μεγαλύτερη ομάδα χρηστών, χρήση της σε εργαστήρια κτλ)

Κάποιοι ίσως να μην βρίσκουν σκόπιμο να μεταφράσουν ένα βιβλίο για προηγούμενη έκδοση του Ubuntu, και να θέλουν να προχωρήσουν με την 12.10.

Για να μην το μπερδεύουμε πολύ το θέμα, προτείνω:
1) Συγκροτούμε μια ομάδα η οποία ενδιαφέρεται να μεταφράσει την έκδοση 12.04
2) Παράλληλα συγκροτείτε μια ομάδα η οποία δεν θέλει να δουλέψει στην 12.04, και δουλεύει πάνω στην 12.10
3) Όταν η πρώτη ομάδα τελειώσει το έργο της, "συγχωνεύεται" μαζί με την δεύτερη και ολοκληρώνουν την μετάφραση της 12.10

Θέλω πολύ να ακούσω την άποψη σας αλλά και τις προτάσεις σας για να βρούμε τη χρυσή τομή :)