Δημοσιεύτηκε: 14 Φεβ 2013, 19:06
από c7p
Όπως έχω πει πιο πάνω, αυτό που μένει είναι η επιμέλεια του κειμένου/διόρθωση μεταφραστικών και τυπογραφικών λαθών και οι ελληνοποιήση των εικόνων. Με τις εικόνες δεν έχουμε μεγάλο θέμα, είναι δουλειά που βγαίνει γρήγορα.
Το σημαντικότερο είναι η διόρθωση τυπογραφικών, που θα επηρεάσουν όχι μόνο την έκδοση αυτή (όταν βγει) αλλά και τις επόμενες -αφού η μετάφραση σε μεγάλο βαθμό επαναχρησιμοποιείται-.
Από ότι βλέπω γίνανε κάποιες υποδείξεις για διορθώσεις, ωστόσο πιστεύω πως δεν είναι αρκετές για να βγει το βιβλίο. Ενδεικτικό είναι ότι έχει γίνει review μέχρι την σελίδα 16 -απ' ό,τι φαίνεται από το crocodocs.
Δεν πιστεύω πως θα ήταν ωραίο να έβγαινε ένα βιβλίο μέσα στα τυπογραφικά, θα ήταν δημιουργούταν κακή εικόνα εικόνα για το όλο εγχείρημα.

Μίλησα πριν λίγο με τον Γιώργο Φ. και μου είπε πως ασχολείται, οπότε καλό είναι που υπάρχει τουλάχιστον ένας.Το ζητούμενο όμως είναι να μπουν και άλλοι στην προσπάθεια για να τελειώνουμε... Επειδή ασχολούμαι και με το κυρίως project αλλά έχω και αρκετό φόρτο λόγω σχολής είναι δύσκολο να ασχοληθώ με τη διόρθωση όπως έκανα την πρώτη έκδοση. Και τότε δεν είχαμε πάρα πολλούς που ασχολούνται, απλά ήμασταν 3-4 που εργαζόμασταν συστηματικά για λίγο καιρό. Αυτό πιστεύω θέλει και τώρα !