Δημοσιεύτηκε: 07 Ιούλ 2009, 10:02
Διάφοροι λόγοι επέβαλαν μια παύση στη μετάφραση για δύο περίπου εβδομάδες, όμως από χτες το απόγευμα το βιβλίο A Byte of Python είναι πλέον πλήρως μεταφρασμένο. Ένα μεγάλο φωτεινό Εύγε σε όσους συνεισέφεραν, δείτε τη μνεία της μετάφρασης. Συνοπτικά: Epirotes - 1 κεφάλαιο, cyberpython - 2 κεφάλαια, Φώτης Στεφανίδης - 4 κεφάλαια, dimosfire - 6 κεφάλαια, Μάριος Ζηντίλης - 9 κεφάλαια.
Ιδιαίτερα θέλω να πω ένα μεγάλο:
Μπράβο!
στον dimosfire, ο οποίος παρότι δήλωσε στην αρχή:
μετά έκατσε και έκανε τα μεγαλύτερα σε ποσότητα και τα δυσκολότερα σε έννοιες κεφάλαια του βιβλίου.
Respect ρε φίλε
Άντε παινέψτε και το σπίτι μας τώρα, αν θέλει κάποιος να γράψει μια μικρή ανακοινωσούλα να την ποστάρουμε σε ιστολόγια και τα συναφή.
Ιδιαίτερα θέλω να πω ένα μεγάλο:
Μπράβο!
στον dimosfire, ο οποίος παρότι δήλωσε στην αρχή:
έγραψε:Καλημερα σε ολους παιδια.Θελω να σας βοηθησω στην μεταφραση αν και δεν εχω καμμια γνωση στον προγραμματισμο ουτε ιδιαιτερες γνωσεις στο linux.Αν νομιζετε οτι θα σας φανω χρησιμος πολυ ευχαριστως.
μετά έκατσε και έκανε τα μεγαλύτερα σε ποσότητα και τα δυσκολότερα σε έννοιες κεφάλαια του βιβλίου.
Respect ρε φίλε

Άντε παινέψτε και το σπίτι μας τώρα, αν θέλει κάποιος να γράψει μια μικρή ανακοινωσούλα να την ποστάρουμε σε ιστολόγια και τα συναφή.