Δημοσιεύτηκε: 24 Οκτ 2009, 12:31
από taratatzoum
παιδιά τα χρήματα εννοείτε ότι θα δοθούν 100% στα παιδιά που θα δουλέψουν για να γίνει η μετάφραση.
Οι σύλλογοι κατά την γνώμη μου δεν πρέπει να κρατήσουν ούτε cent από αυτά τα λεφτά, το μόνο ποσό που θα κρατήσει ο σύλλογος που θα βοηθήσει είναι το ΦΠΑ ή κάποιος άλλος φόρος.
Επίσης μέλη του συλλόγου που θα αναλάβει να βοηθήσει την διαδικασία καλό είναι να μην συμμετέχουν στην μετάφραση, δεν είναι ηθικό... αν κάποιος είναι μέλος του συλλόγου και θέλει να βοηθήσει στην μετάφραση ας το κάνει αφιλοκερδώς ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή υπόνοια στην όλη διαδικασία.
Ο chania-lug όπου είμαι μέλος γνωρίζω 100% ότι μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε τέτοια δουλειά διότι προβλέπετε στο καταστατικό του. Ομως δεν μπορώ να αναλάβω εγώ τώρα την ευθύνη αν δεν μιλήσουμε όλα τα παιδιά του συλλόγου πρώτα. Εμεις έτσι και αλλιώς έχουμε προγραμματισμένη συνάντηση το βράδυ οπότε θα το κουβεντιάσουμε και θα δούμε αν συμφωνούμε να σας το ανακοινώσουμε.
νομίζω πάντως ότι υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι που έχουν προβλέψει στο καταστατικό τους τετοια πράγματα οπότε καλό θα ήταν μέχρι το βράδυ να έρθουν κάποιοι σε συνεννόηση μαζί τους και να δούμε αν υπάρχει ενδιαφέρον να βοηθήσουν.
Είπαμε ότι απαράβατος όρος είναι οι σύλλογοι να μην κρατήσουν ούτε cent πλην των φόρων...

Εμείς πιστεύω μέχρι αργά το βράδυ περίπου μεσάνυχτα θα έχουμε αποφασίσει και θα σας απαντήσουμε εδώ αν μπορούμε να βοηθήσουμε στο θέμα που έχει προκύψει με την ανάθεση του έργου.