Δημοσιεύτηκε: 07 Μαρ 2011, 16:25
από beeman
καλησπερα σε ολουσ ειμαι νεοσ στο κοσμο του ubuntu και οι γνωσεισ μου ειναι ελαχιστεσ.. αντιμετοπειζω προβλημα με την καρτα γραφικων μου για παραδειγμα μια εφαρμογη τυπου πλανηταριου δε μου παιζει οπωσ επισεισ και τα ωιδεο απο u2be..sto συστημα μου εμφανιζει την καρτα γραφικον αλλα μολισ κανω κλικ απανοτησ μου μου γραφει........Προέκυψε ένα πρόβλημα με την προετοιμασία της έκδοσης Catalyst Control Center σε Linux. Μπορεί να προκλήθηκε από τα εξής.

Δεν υπάρχει εγκατεστημένο πρόγραμμα οδήγησης γραφικών του ATI ή το πρόγραμμα οδήγησης ATI δεν λειτουργεί σωστά.
Εγκαταστήστε το κατάλληλο πρόγραμμα οδήγησης ATI για το υλικό ATI που διαθέτετεή διαμορφώστε χρησιμοποιώντας aticonfig.
θα μπορουσα να μπω καπου να δω αν ειναι σε λειτουργεια ??? επισησ στο οδηγοι υλικου μου λεει οτι ...............Ο οδηγός αυτός χρειάζεται για να αξιοποιήσετε πλήρως της δυνατότητες τρισδιάστατων γραφικών ορισμένων καρτών γραφικών ATI, αλλά και για να παρέχετε δισδιάστατη επιτάχυνση σε νεότερες κάρτες..................... αλλα απο κατω λεει πωσ ειναι ενεργοποιημενοσ και χρησιμοποιητε