Δημοσιεύτηκε: 23 Μαρ 2011, 14:27
από dimiro
οχι στην εκκίνηση δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ουτε κλείνει η οθόνη..ξεκινάει κανονικότατα κ αφου ξεκινήσει to pc συμβαίνει.
πχ, φαντασου τώρα που εχεις ανοιχτό τον web browser κ διαβαζεις το φορουμ, πάει να ανοίξει κάτι σαν παράθυρο κ κλείνει αμέσως σε κλάσματα δευτερολέπτου, χωρίς να μπορείς να καταλαβεις τι ειναι..

το ubuntu τα εχω κανενα 4μηνο τώρα, το έκανε απο την αρχή αλλα οχι τοσο συχνά.τώρα τελευταία εχει αρχίσει να το κάνει με μεγαλύτερη συχνότητα. (όπως έγραψα κ πριν, το συγκεκριμένο πρόβλημα υπήρχε που κ που κ με τα windows).το πρόβλημα ειναι οτι δεν συβαίνει πάντα κ αυτό ειναι που το κάνει λίγο μπέρδεμα.μπορεί να μην συμβεί καθόλου, μπορεί να συμβαίνει σπάνια, μπορεί να συμβαίνει ανα 10δευτερόλεπτα..οποτε δεν μπορώ να καταλαβω.

σχετικά με τον kernel που λες ειλικρινα δεν ξέρω τι πρεπει να κάνω για να μπω στον προηγούμενο (βασικά πάγωσε το αίμα μου λίγο :shifty: ) δεν ξέρω τόσα πολλά για να κάνω κάτι τετοιο...μήπως υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω πρώτα πριν μπλέξω με kernels κτλ??