Δημοσιεύτηκε: 06 Μάιος 2011, 11:38
από ALdaperan
spirosmeg έγραψε:Με το Metv μπορείς να δεις μόνο ψηφιακά και για να σου εμφανίσει τα ελληνικά κανάλια θα πας View/Channels, θα πατήσεις προσθήκη και θα τσεκάρεις το Scan using an initial scan file θα πατήσεις το select file και εκει θα σου ανοίξει τα αρχειάκια με τα αποθηκευμένα κανάλια του προγράμματος αυτο που μας ενδιαφέρει ειναι το gr-Athens θα τα εισάγει και θα μπορεις να δεις τα κανάλια σου, δεν ξέρω ομως αν οι συχνότητες είναι ίδιες για την υπόλοιπη Ελλάδα προφανώς νομίζω πως ΟΧΙ, αυτό βέβαια θα το διαπιστώσεις οταν συνδεθεί η περιοχή σου με την digea.
Στο αλλο θεμα τωρα με τα αναλογικά και το Tvtime το πρόβλημα με την συγκεκριμένη κάρτα το ειχα εντοπίσει στο οτι η σύνδεση εξόδου του ηχου της γινετε εσωτερικά με την μητρική μέσω καλωδίου στο 3πινο SPDIF γι αυτο έχουμε αυτα τα προβλήματα, παλιά ομως ειχα βρει άκρη απο εναν χρήστη ΕΔΩ : http://www.cyberciti.biz/tips/debian-ubuntu-linux-configure-pinnacle-pctv-tuner.html οπου τελικά δεν μπορούσες να κοντρολάρεις τον ηχο μεσα απο το Tvtime αλλα μονο απο το σύστημα ηχου του λειτουργικού ασε που οταν έκλεινες το πρόγραμμα αυτο συνέχιζε την παραγωγή και άκουγες το ηχο απο τα κανάλι οποτε το προσπέρασα και αυτό και τώρα εχω ηρεμήσει με το Metv.
Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως να πάρεις μια ιδεα εχω που παιδευομε 4 χρόνια περίπου με το θέμα... :)

To έχεις ψάξει πολύ βλέπω το θέμα . Τα ψηφιακά δεν με ενδιαφέρουν ακόμα γιατί δεν έχει έρθει το σήμα ακόμα . Το δοκίμασα αυτό που λες με το Metv αλλά δε βρίσκει κανένα κανάλι , προφανώς επειδή δεν έχει έρθει ακομα το ψηφιακο σημα εδω στην πατρα

Τωρα δοκιμάζω και το Mythtv μήπως δουλέψει , τα έχω δοκιμάσει όλα τι να πω :(