Δημοσιεύτηκε: 01 Σεπ 2011, 08:37
geosanto έγραψε:Φίλε @fkol k4 οι κάρτες που ανέφερες, μόνο ως παράδειγμα προς αποφυγή πλέον πρέπει να προτείνονται. Γιατί είναι και πολύ παλιές και υπερ-κοστολογημένες.
Δεν είπα στον άνθρωπο να τις αγοράσει καινούριες . Εδώ που τα λέμε δεν είπα ούτε καν να τις αγοράσει επισκευασμένες από το stock house .
fkol k4 έγραψε:Δεν σου προτείνω την λύση , δεν ξέρω τις ανάγκες σου
geosanto έγραψε:Ο φίλος @billver ζήτησε μια γνώμη για μια κάρτα που κοστίζει 24-30€.
Ο φίλος @billver ζήτησε να μάθει για την υποστήριξη της κάρτας που σκοπεύει να αγοράσει σε linux .
billver έγραψε:έχω εντοπίσει και είμαι ανάμεσά σε αυτές τις 3 κάρτες .
ξέρει να μου πει κανείς ποιες συνεργάζονται καλύτερα με λειτουργικά Linux ?
και νομίζω πως το link προς τον οδηγό της Nvidia αποτελεί ικανοποιητική απάντηση (αν πατήσεις στο tab "supported products" φαίνεται καθαρά η υποστήριξη του chipset).
geosanto έγραψε:Οι (σχεδόν πάντα μεταχειρισμένες ή επισκευασμένες!) λύσεις του stock house του πλαισίου είναι επίσης υπερ-κοστολογημένες.
Στα 22 ευρώ που πήρα εγώ την 9600GT (και έχει και εγγύηση) δεν θα το έλεγα . Άσε που το Pass Mark της δίνει σκορ 930 . Και 22 ευρώ δεν είναι "λίγο παραπάνω" , ούτε καν "στα ίδια χρήματα" αλλά φτηνότερα .
geosanto έγραψε:χώρια που συνήθως "η κάρτα" υπάρχει μόνο στο site, αλλά όχι στο stock house.
Υπάρχουν και τα τηλέφωνα .
ΥΓ . Τί στο καλό , πρέπει να γράψω όλα αυτά τα διευκρινιστικά για ένα λινκ του οποίου την λύση είπα από την πρώτη στιγμή ότι δεν προτείνω ; Τότε θα έπρεπε να προσλάβω γραμματέα για να γράφω στο forum . Δεν ξέρω αρκετά καλά να πληκτρολογώ για να δίνω τόσο μεγάλες απαντήσεις .