Δημοσιεύτηκε: 01 Σεπ 2011, 15:16
από geosanto
fkol k4 έγραψε:Ο φίλος @billver ζήτησε να μάθει για την υποστήριξη της κάρτας που σκοπεύει να αγοράσει σε linux .
billver έγραψε:έχω εντοπίσει και είμαι ανάμεσά σε αυτές τις 3 κάρτες .
ξέρει να μου πει κανείς ποιες συνεργάζονται καλύτερα με λειτουργικά Linux ?

billver έγραψε:ή αν ξέρει καμία καλύτερη σε αυτά τα χρήματα δεν έχω πρόβλημα να μου προτείνει .

fkol k4 έγραψε:Σε αυτά τα χρήματα , για να πάρεις κάτι ταχύτερο θα πρέπει να πας μάλλον σε παλιότερο μοντέλο κάρτας .
πχ http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... htm?page=6

Αγαπητέ φίλε @fkol k4 προσωπικά έμενα μου μοιάζει ως πρόταση αγοράς από συγκεκριμένο μαγαζί.

fkol k4 έγραψε:Εδώ που τα λέμε δεν είπα ούτε καν να τις αγοράσει επισκευασμένες από το stock house .

Την οποία πολύ σωστά την αναιρείς σε επόμενο post. Δεν μπορώ να θεωρήσω λύση ένα site του στυλ "Μια (1) είναι όποιος πρόλαβε την πήρε".

fkol k4 έγραψε:
geosanto έγραψε:Οι (σχεδόν πάντα μεταχειρισμένες ή επισκευασμένες!) λύσεις του stock house του πλαισίου είναι επίσης υπερ-κοστολογημένες.

Στα 22 ευρώ που πήρα εγώ την 9600GT (και έχει και εγγύηση) δεν θα το έλεγα .

Ότι και παραπάνω. Πιο πολύ λόττο μου θυμίζει. "Και αν σου κάτσει;" Δεν μπορώ να την θεωρήσω σοβαρή πρόταση αγοράς, μια σχεδόν πάντα μεταχειρισμένη ή επισκευασμένη. Ως γνωστόν: "If it is too good to be true then it is not true".

fkol k4 έγραψε:
geosanto έγραψε:χώρια που συνήθως "η κάρτα" υπάρχει μόνο στο site, αλλά όχι στο stock house.

Υπάρχουν και τα τηλέφωνα .

Πράγματι άλλα για όσους μένουν μακριά (η πλειοψηφία δηλαδή) τι γίνεται; "Κράτα τη παίρνω το πρώτο λεωφορείο-τρένο-πλοίο και έρχομαι;" Επιμένω ότι δεν μπορώ να προτείνω σε site πανελλαδικής (παγκόσμιας) εμβέλειας, πρόταση αγοράς από ένα μαγαζί (stock house) που απαιτεί την αυτοπρόσωπη παρουσία του πελάτη.

Υ.Γ Μπράβο σου για την υποστήριξή στο Bodhi linux. Απ'αυτό σου γράφω τώρα. Φίλος από Singapore μου είπε ότι μόλις ετοιμάσουν την πρώτη 64bit έκδοση θα μου τη στείλει για δοκιμή.