Δημοσιεύτηκε: 19 Δεκ 2011, 19:30
Για κάνε αυτό που έχω γράψει http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=37&t=21268&start=10 και πρόσεξε μην κάνεις ακόμα επανεκκίνηση
Είσαι ειδική περίπτωση γιατί είχες εγκατεστημένους τους fglrx-updates.
Θα κάνεις επανεκκίνηση μόνο αν ολοκληρωθεί χωρίς λάθη η διαδικασία, όποιο σφάλμα σου αναφέρει το τερματικό (ιδίως στην απεγκατάσταση)σταματάς και το αναφέρεις.Εννοείται ότι εκεί που λέει 11.11 θα βάζεις 11.12
και είναι καλύτερα να αλλάξουμε την πρώτη εντολή με
Σε εμένα για παράδειγμα μου έβγαζε σφάλμα στο fglrx-modaliases και στο libgl1-mesa-dri οπότε έδινα την εντολή χωρίς τα συγκεκριμένα πακέτα
Είσαι ειδική περίπτωση γιατί είχες εγκατεστημένους τους fglrx-updates.
Θα κάνεις επανεκκίνηση μόνο αν ολοκληρωθεί χωρίς λάθη η διαδικασία, όποιο σφάλμα σου αναφέρει το τερματικό (ιδίως στην απεγκατάσταση)σταματάς και το αναφέρεις.Εννοείται ότι εκεί που λέει 11.11 θα βάζεις 11.12
και είναι καλύτερα να αλλάξουμε την πρώτη εντολή με
- Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo apt-get remove --purge xorg-driver-fglrx fglrx* fglrx-updates* fglrx-amdcccle* fglrx-amdcccle-updates
sudo apt-get install --reinstall libgl1-mesa-glx libgl1-mesa-dri fglrx-modaliases
sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg
sudo apt-get install --reinstall xserver-xorg-core
Σε εμένα για παράδειγμα μου έβγαζε σφάλμα στο fglrx-modaliases και στο libgl1-mesa-dri οπότε έδινα την εντολή χωρίς τα συγκεκριμένα πακέτα