Δημοσιεύτηκε: 08 Δεκ 2008, 16:39
από nicos00
Καλησπέρα, και καλώς σας βρήκα κατ'αρχήν! Με λένε Νίκο, κ είμαι νέο μέλος του φόρουμ, αλλα και των ubuntu. Πρόσφατα αποφάσισα να φύγω επιτέλους απο τα windows, και έχω καταφέρει να κάτω τη δουλειά μου πλήρως με το ubuntu πλεον, εκτός απο ένα τελευταίο! Δεν έχω καταφέρει να συνδέσω την τηλεόραση (οπως καταλάβατε και απο τον τίτλο). Κατάφερα να την ενεργοποιήσω, αλλα το καλύτερο που μπόρεσα να πετύχω είναι να έχω ασπρόμαυρη εικόνα! Η κάρτα γραφικών μου είναι Nvidia, και εχω ενεργοποιήσει τους τελευταίους drivers. Όσες φορές έμπλεξα με το xorg.conf τα έμπλεξα χειρότερα!! Στα windows το ίδιο πρόβλημα λύθηκε με το να βραχυκυκλώσω δύο pins του καλωδίου. στο ubuntu ομως δεν το έχω καταφέρει ακόμα, ούτε βρήκα λύση σε κάποιο forum, παρ'όλο που υπάρχει πολύς κόσμος με παρόμοιες απορίες! Σας παρακαλώ λοιπόν, βοηθήστε με να μην ξαναμπουτάρω στα windows καθε βράδυ, μόνο και μόνο για να δω μια ταινία!! Επειδή είμαι αρχάριος, αν σας είναι εύκολο, αν κάποιος απαντήσει να μου τα πει όσο πιο αναλυτικά γίνεται. Και φυσικά ότι πληροφορίες θέλετε να ανεβάσω για να δείτε τις ρυθμίσεις μου πολύ ευχαρίστως, αλλα να μου πείτε πως!!! Ελπίζω να βρεθεί κάποιος να δώσει μια λύση, για να σουτάρω και τα windows μια και καλή! Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι twinview, η προέκταση της οθόνης και λοιπα, με ενδιαφέρει μόνο να έχω έγχρωμη εικόνα στην tv, αυτό μου αρκεί!