Δημοσιεύτηκε: 25 Δεκ 2008, 18:39
από linuxman
Μην ανησυχείς σήμερα μέρα ξεκούρασης κάθομαι σπίτι και μίας και είμαι μόνος :D , οπότε γιατί να μην απαντήσω .
έγραψε:
1ον: Πιστεύεις ότι αν έβαζα την 8.04 δε θα είχα πρόβλημα;
2ον: Η κάρτα είναι 64mb, το αναφέρει το pc όταν ανοίγει.
3ον: Δεν έχω πρόβλημα με τα εφέ. Όλα δουλεύουν μια χαρά, ακόμη και στην πολύ γρήγορη ρύθμιση, εκτός από το oppenoffice. Τα αποτελέσματα του κώδικα που σου έγραψα παραπάνω είναι με τα πάντα ενεργοποιημένα.
4ον: Γιατί το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο στο oppenoffice και όχι στα άλλα προγράμματα; Ακόμη και ο απλός κειμενογράφος δουλεύει μια χαρά.
5ον: Με εγκατεστημένους οδηγούς και τα εφέ απενεργοποιημένα το πρόβλημα λύνεται. Δεν θεωρείς ότι είναι ιδιαίτερα περίεργο;
6ον: Αν δε σου κάνει κόπο, μπορείς να μου πεις τι ακριβώς ήταν οι εντολές που μου είπες να δώσω στο τερματικό, καθώς περίπου και τι σημαίνουν σε πολύ γενικές γραμμές οι απαντήσεις που πήρα; (Η αν υπάρχει κάποιο τόπικ στο forum που να λέει για τις εντολές κτλ ) Αυτό για να μαθαίνω σιγά σιγά και στο μέλλον να μην χρειάζεται να σας ενοχλώ.

Για να τα πάρουμε με την σειρά
1. Ας το αφήσουμε όπως είναι και να δοκιμάσουμε να το κάνουμε να λειτουργεί καλά .
2. Οκ, εάν το αναφέρει τότε λογικά κάνω λάθος .
3. Εάν λειτουργούν όλα καλά άρα οδηγός είναι οκ τώρα και δεν έχουμε πρόβλημα .
4. Κάνε εγκατάσταση το Advanced Desktop Effects Settings (ccsm) από προσθαφαίρεση εφαρμογών και να δοκιμάσουμε να το ρυθμίσουμε από εκεί .
γιατί στο OpenOffice δεν μπορώ να σου πω δεν μου έχει τύχει , άλλα μπορείς να σβήσεις τον φάκελο .openoffice.org2 εάν ενεργοποιήσεις τους κρυφούς φακέλους στον αρχικό κατάλογο με πάτημα Ctrl+H και μετά να δοκιμάσεις να το ανοιξεις ξανά με όλα τα εφέ ενεργά .
5. Ναι είναι λίγο περίεργο αυτό .
6. Δεν είναι κόπος με την 1. εντολή ήθελα να ξέρω ακριβός μοντέλο τις κάρτας σου με το id τις δηλαδή
Κώδικας: Επιλογή όλων
nVidia Corporation NV17 [GeForce4 MX 440] id = [10de:0171]
, 2 εντολή είναι τι έχει καταγράψει το αρχείο ρυθμίσεων του Xorg μήπως και κάτι δεν υπάρχει .
Εδώ μπορείς να δεις το πολύ καλό οδηγό Τα πρώτα βήματα με το Τερματικό
Κάνε αυτά που ανέφερα και εάν πάλι υπάρχει πρόβλημα τότε θα δοκιμάσουμε να αλλάξουμε το αρχείο xorg.conf .