Δημοσιεύτηκε: 03 Νοέμ 2012, 22:53
sotos21 έγραψε:έγραψε: Αν ενεργοποιησω απο το jockey-gtk τον κλειστο που λεει για ενημερωσεις, θα κανει οντως αυτοματα τις ενημερωσεις?
Μόνο αυτές που εγκρίνει η canonical(τις πράγματι καλές)
Αυτο εμενα δεν μου ακουγεται καθολου ασχημο. Ουτως ή αλλως το λαπτοπ το θελω για χρηση γραφειου. Καλυτερα stable και εγκεκριμενοι παρα να εχω προβληματα.
Δεν θα παιξω pro evolution soccer 2013 στο λαπτοπ.
Σκεφτομαι να το αφησω οπως ειναι και απλα να ενεργοποιησω την εκδοση updates, και όποτε και εάν η canonical κρινει οτι μια εκδοση ειναι πραγματικά καλη, να με ενημερωσει. (Το ξερω, για εσενα που εισαι ο μεγας ανήσυχος εξερευνητής, ο Μαγγελάνος των εκδόσεων και ο Aμερικο βεσπούκι των GPU, σου ακουγεται τρελό...). Αλλα λεω να παρω το σιγουρο και απροβληματιστο μονοπατι, και ας εχω λιγο αυξημενη θερμοκρασια).
Ποια ειναι η αποψη σου εσενα την οποια σεβομαι πολύ, και για να κλεισω αυτο το θέμα σταματωντας να σου τρωω πολυτιμο χρονο?
Αυτο για να το κανω, πρεπει πρωτα να απενεργοποιησω την εκδοση χωρις τα updates, και μετα να ενεργοποιησω την εκδοση με τα updates, ή μολις βαλω για ενεργοποιηση το 2ο, αυτοματως θα απενεργοποιησει το 1ο?