Δημοσιεύτηκε: 13 Νοέμ 2012, 16:55
sotos21 έγραψε:
Σου είπε κανείς να κατεβάσεις drivers;
Αντίθετα η βοήθεια που σου δόθηκε ήταν σαφής, τέσσερις εντολές σε τερματικό.
Έχουμε την ίδια κάρτα γραφικών και δοκίμασα το hdmi και παίζουν όλα μια χαρά εκτός του ήχου (θα επανέλθω μετά αφού δοκιμάσω κάποιον καινούργιο πυρήνα) Δεν καταλαβαίνω που κόλλησες δύο κουτάκια έχει μόνο να αλλάξεις στις ρυθμίσεις και την ανάλυση.
Τα παραπάνω με τους ανοικτούς οδηγούς.
Αν θες να δοκιμάσεις τους κλειστούς(εγώ δεν θέλω) οι τέσσερις εντολές είναι μονόδρομος(υποβιβάζουν το Xorg για να μπορέσουν να λειτουργήσουν οι κλειστοί)
Edit: Δοκίμασα με νεότερο πυρήνα και εκεί δεν υπάρχει καν η επιλογή στις ρυθμίσεις του ήχου, η ένδειξη hdmi, έτσι ώστε να την επιλέξω.
μάλλον δεν ήμουν αρκετά σαφης, με τα windows συνδέω τo laptop με την tv κ βουαλά με εναν μαγικό τρόπο βλεπω τις ταινίες μου στην 46'' tv,χωρίς να πειράξω τπτ(το ίδιο κ παλιότερα με ubuntu 12.04).
τωρα που συνδέω το laptop με την tv η ταινία παίζει στο laptop κ άλλα αντάλα δείχνει η tv (συνήθως το ωραίο μου background) κ τα 2 κουτάκια με την ανάλυση κ τις ρυθμίσεις ουδεμία σχέση έχουν,
Τις "τέσσερις εντολές σε τερματικό" τις έδωσα κ δεν ξαναάνοιξε το λειτουργικό γιαύτο κόλλησα...