Δημοσιεύτηκε: 29 Οκτ 2013, 19:07
προτείνω amd. αφού δεν το θες για παιχνίδια στο linux τότε μπορείς να χεις τον ανοιχτό οδηγό που τα σπάει στην 13.10 (στον 3.11 kernel για να μαι πιο ακριβής), δες κι εδώ http://bit.ly/16HpOaC . θερμοκρασίες πιο κάτω και απ' τα 7aria! η δικιά μου είναι μια αξιόπιστη για μένα λύση (sapphire 6570), την έχω 2 χρόνια, καίει και λίγα γτ είναι low-mid gpu. όλα σε 1280χ1024 που θα σε πω: LoL full γραφικά 60 fps, TombRaider σε medium γραφικά 30fps, το pes2014 το παίζει άνετα. δεν νομίζω ότι θες κάτι παραπάνω για ένα 5% που λές. το θεωρώ πεταμένα λεφτά.
EDIT: κι εξηγώ το τελευταίο, είχε έρθει ένας φίλος να δοκιμάσω την νέα του gigabyte GTX650 ti των 150 ευρώ που χε πάρει στο pc μου και άνοιξα το tombraider, οκ το παιξα σε 1280χ1024 σε ultra γραφικά με 50fps. οκ ενθουσιάστηκα, έλεγα τι τέλειο που ναι κτλπ κτλπ αλλά μετά από καμιά ώρα, συνέχιζα να τον κράζω που δωσε τόσα λεφτά για να παίζει μια-δυο φορές την βδομάδα...
EDIT: κι εξηγώ το τελευταίο, είχε έρθει ένας φίλος να δοκιμάσω την νέα του gigabyte GTX650 ti των 150 ευρώ που χε πάρει στο pc μου και άνοιξα το tombraider, οκ το παιξα σε 1280χ1024 σε ultra γραφικά με 50fps. οκ ενθουσιάστηκα, έλεγα τι τέλειο που ναι κτλπ κτλπ αλλά μετά από καμιά ώρα, συνέχιζα να τον κράζω που δωσε τόσα λεφτά για να παίζει μια-δυο φορές την βδομάδα...