Δημοσιεύτηκε: 26 Νοέμ 2013, 00:17
καλως ηρθα και καλως σας βρηκα παιδια!!!!
ειμαι καινουργιος και τερμα ασχετος οσο αφορα το linux γενικα.
ειμαι χρηστης Zorin os 7.1 core 32 bit
ερχομαι απο την προ microsoft εποχη και μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ενθουσιασμενος και μπερδεμενος.
Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με τον φιλο g60.
καρτα τηλεορασης dtt-3000.
εμενα το προβλημα μου ειναι οτι ενω τρεχω στο wine to exe απο τον driver γινεται η εγκατασταση κανονικα και μολις τρεχω το προγραμμα της τηλεορασης
το οποιο ειναι το totalmedia 3.5 με το που τελειωνει και μου γραφει οτι η εγκατασταση ολοκληρωθηκε μου βγαζει ενα μυνημα το οποιο που λεει οτι το TMMONITOR.EXE δεν εγκατασταθηκε σωστα και κατι τετοια.
στην επιφανεια εμφανιζεται το εικονιδιο του totalmedia και οταν το παταω μου λεει οτι πρεπει να εγκαταστησω το windows media player 9 η νεοτερο.
αν καποιος μπορει να με βοηθησει θα ημουν ευγνωμων.
αν δεν τα καταφερω θα πηδηχτω απο το παραθυρο

ειμαι καινουργιος και τερμα ασχετος οσο αφορα το linux γενικα.
ειμαι χρηστης Zorin os 7.1 core 32 bit
ερχομαι απο την προ microsoft εποχη και μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ενθουσιασμενος και μπερδεμενος.
Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με τον φιλο g60.
καρτα τηλεορασης dtt-3000.
εμενα το προβλημα μου ειναι οτι ενω τρεχω στο wine to exe απο τον driver γινεται η εγκατασταση κανονικα και μολις τρεχω το προγραμμα της τηλεορασης
το οποιο ειναι το totalmedia 3.5 με το που τελειωνει και μου γραφει οτι η εγκατασταση ολοκληρωθηκε μου βγαζει ενα μυνημα το οποιο που λεει οτι το TMMONITOR.EXE δεν εγκατασταθηκε σωστα και κατι τετοια.
στην επιφανεια εμφανιζεται το εικονιδιο του totalmedia και οταν το παταω μου λεει οτι πρεπει να εγκαταστησω το windows media player 9 η νεοτερο.
αν καποιος μπορει να με βοηθησει θα ημουν ευγνωμων.
αν δεν τα καταφερω θα πηδηχτω απο το παραθυρο