Δημοσιεύτηκε: 27 Νοέμ 2013, 01:56
mrgemballas έγραψε:ειμαι χρηστης Zorin os 7.1 core 32 bit
Ο φίλος ανέφερε παραπάνω ότι κατάφερε να λειτουργήσει την κάρτα με νέο πυρήνα, οπότε αν βάλεις Ubuntu 13.10 θα είσαι μια χαρά.
Σε Ubuntu οι οδηγοί για τις συσκευές έρχονται προεγκατεστημένοι, και αποτελούν μέρος του πυρήνα Linux.
mrgemballas έγραψε:μενα το προβλημα μου ειναι οτι ενω τρεχω στο wine to exe απο τον driver γινεται η εγκατασταση κανονικα και μολις τρεχω το προγραμμα της τηλεορασης
το οποιο ειναι το totalmedia 3.5 με το που τελειωνει και μου γραφει οτι η εγκατασταση ολοκληρωθηκε μου βγαζει ενα μυνημα το οποιο που λεει οτι το TMMONITOR.EXE δεν εγκατασταθηκε σωστα και κατι τετοια.
στην επιφανεια εμφανιζεται το εικονιδιο του totalmedia και οταν το παταω μου λεει οτι πρεπει να εγκαταστησω το windows media player 9 η νεοτερο.
Οι οδηγοί συσκευών σε Windows δεν είναι χρησιμοποιήσιμοι από Ubuntu, οπότε δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με αυτά τα προγράμματα.
Χρειάζεται νέα έκδοση Ubuntu που να έχει πυρήνα Linux 3.10 ή νεότερο (Ubuntu 13.10 έχει το Linux 3.11), και μετά χρησιμοποιείς εφαρμογές Ubuntu για να δεις τηλεόραση (δεν είμαι σίγουρος τι κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή από τέτοιες εφαρμογές).