Δημοσιεύτηκε: 24 Αύγ 2014, 01:31
από Learner
dim459 έγραψε:Off topic:
Learner έγραψε:Κι εσύ ποιόν εμπιστεύεσαι τώρα; Το Ubuntu Wiki που το τελευταίο edit το έχει κάνει κάποιος ονόματι: computerjoffrey

Έχω την εντύπωση ότι δεν τυγχάνει μεγάλης εκτιμήσεως ο ταλαίπωρος ο computerjoffrey.... χεχεχε...

Off topic:
Σωστά. Επειδή καλά το έθεσες, και επειδή κάποιος μπορεί να το εκλάβει κι έτσι, να πω ότι προσωπικά εκτιμώ και ευχαριστώ όλους/ες όσους/ες ασχολούνται και βελτιώνουν το Wiki (όποιο wiki και να είναι αυτό, αυτή άλλωστε είναι και η σημασία ενός wiki).
Με το παραπάνω δεν ήθελα αν θίξω τον όποιον computerjoffrey έκανε edit, αλλά να τονίσω ότι μπορεί να υπάρχουν ακόμη και ανακρίβειες. Λίγα είναι τα wiki για Linux που οι διαχειριστές/συντονιστές τα ελέγχουν τακτικά, βασικά μόνον ένα γνωρίζω εγώ, αυτό του Arch(σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλα).
Το συγκεκριμένο θέλει ψάξιμο, αναφορά και διευκρίνιση, αλλά εγώ δεν πρόκειται να το κάνω (σύντομα τουλάχιστον). Διότι θέλει "δουλειά" να κάτσεις να βρεις ποιος έκανε το συγκεκριμένο edit, να τον βρεις και να ζητήσεις να εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί με αυτό που γράφει. Βασικά, το ευκολότερο εδώ θα ήταν να διαγραφεί το συγκεκριμένο edit και αν ενδιαφέρετε και παρακολουθεί την σελίδα θα του έρθει ειδοποίηση και θα απαντήσει.