Δημοσιεύτηκε: 09 Φεβ 2009, 17:29
από dimitrisbo
Καλησπερα
Ειμαι τελειως ασχετος απο linux αλλα ελπιζω να μαθω σιγα σιγα :D Καταφερα μετα απο πολλες προσπαθειες να κανω σωστη εγκατασταση (ελπιζω) των Ubuntu 8.10 σε dual boot με τα sVista. Ολα ηταν μια χαρα μεχρι που εκανα τις ενημερωσεις που μου εβγαλαν το ubuntu. Μετα την επανεκκινηση φορτωνει κανονικα το λαπτοπ, με βγαζει στην οθονη που επιλεγω ουμπουντου ή γουηνντοουζ, εαν επιλεξω γουηνντοουζ ολα μια χαρα...εαν αφησω να φορτωσουν τα ουμπουντου τοτε με βγαζει σε μαυρη οθονη. οι χαρακτηριστικοι ηχοι των ουμπουντου ακουγονται κανονικα (οπως ο ηχος εαν πατησω ESC) , η οθονη φαινεται οτι λειτουργει απλα ειναι μαυρη. Επισης οταν βγει η μαυρη οθονη εαν πατησω το γιουζερνεημ μου, enter, password, enter τοτε φαινεται να φορτωνουν κανονικα αφου ακουγεται παλι ενας ηχος (λογικα του login) κ βλεπω πως δουλευει στιγμιαια ο επεξεργαστης κ ο σκληρος...Υποψιαζομαι πως φταιει η καρτα γραφικων (ΑΤΙ Χ1600) και συγκεκριμενα οι αναβαθμισεις που γινανε. Διαβασα καποια παρομοια θεματα στο φορουμ αλλα επειδη ξερω ελαχιστα πραγματα δεν ξερω τι ειναι καλυτερο να κανω κ ποια διαδικασια να ακολουθησω..

ευχαριστω εκ των προτερων