Δημοσιεύτηκε: 19 Σεπ 2014, 00:37
από advocate
To acer aspire 5670 έχει ενσωματωμένη κάμερα 1.3 Μ την οποία δεν δούλεψα ποτέ. Δούλευε όταν πήρα τον υπολογιστή, το 2006, πάνω στα windows αλλά ευθύς αμέσως τα έβγαλα και εγκατέστησα λίνουξ και δεν έλεγξα τη λειτουργία της διότι δεν μου χρειάστηκε ποτέ. Τώρα που τη χρειάστηκα, εγκαθιστώντας το skype, διαπίστωσα ότι δεν δούλευε. Στη συνέχεια έκανα τη δοκιμή συστήματος και μου έβγαλε τα κατωτέρω αποτελέσματα. Τρέχω Ubuntu 12.10
έγραψε:bluetooth/detect-output not required on this system Job requirement not met: 'device.category == 'BLUETOOTH''
camera/detect not required on this system Job requirement not met: 'device.category == 'CAPTURE''
camera/still not required on this system Job requirement not met: 'device.category == 'CAPTURE''
camera/display not required on this system Job requirement not met: 'device.category == 'CAPTURE''

Να σας πω την αλήθεια δεν κατάλαβα τι γίνεται, μου φαίνεται ότι δεν βλέπει ο έλεγχος καθόλου την κάμερα. Δεν κατάλαβα καθόλου την έννοια του CAPTURE.
Στη συνέχεια είδα τη σχετική θεματολογία στο φόρουμ και διαπίστωσα ότι πιθανόν να μην έχει εγκατασταθεί ο αντίστοιχος οδηγός γι' αυτό

Είδα το θέμα:
Εγκατάσταση των οδηγών της nvidia στο 12.10
αλλά δεν κατάλαβα αν με καλύπτει.

Θα πρέπει να κάνω κάποια εγκατάσταση οδηγού και ποια ή απλά μού 'χει χαλάσει η κάμερα;