Δημοσιεύτηκε: 25 Νοέμ 2014, 05:02
από xXx
andko76 έγραψε:Α και κάτι άλλο το αρχέιο channels.conf που μου λες παρπάνω το βρήκα. Αλλά..το επιλέγω στο me-tv και....τίποτα. :(
Δεν κάνει τίποτα το me-tv γιατί απλά δεν βρήκε κανάλια. Γενικά κάποιες κάρτες στο λίνουξ δεν παίζουν τίμια... και μπορεί να σε "βγάλουν από τα ρούχα σου" που λένε έτσι για να περνάει η ώρα. Πάντως η συσκευή σου αναγνωρίστηκε σωστά, οπότε δεν είναι και πολλά που μπορείς να κάνεις από εδώ και πέρα. Το παθαίνω και εγώ αυτό, μερικές φορές δεν παίζει, άλλες φορές δεν γράφει, και άλλες φορές τα σπάει και αναπαραγωγή και εγγραφή. Αν δεν σου δίνει να σκανάρεις ούτε το keffeine (σόρι δεν το έχω περασμένο για να έδινα σκρήνσοτ) τότε μία τελευταία επιλογή που έχεις είναι το tvheadend (backend server) και το xbmc (πελάτης). Δυστυχώς αυτή η λύση (αν και η καλύτερη κατά την γνώμη μου) είναι για προχωρημένους. Δες αν μπορείς να βοηθηθείς, δεν είναι δύσκολο, απλά έχει διαδικασία, και θα πρέπει να είσαι εξοικοιωμένος με το λίνουξ, τα δίκτυα και το xbmc. Για να σε βοηθήσω όσο μπορώ με γραπτό λόγο: Α) Περνάς τον σέρβερ tvheadend-hts στο ubuntu σου, κάντο από τερματικό για να δείς τον διάλογο που σου ζητάει κωδικό για την διεπαφή ιστού Β) Ρυθμίζεις την κάρτα και σκανάρεις κανάλια από την διεπαφή ιστού, αποθηκεύεις Γ) Περνάς το xbmc Δ) Περνάς το πρόσθετο PVR tvheadend στο xbmc E) Το ενεργοποιείς στο xbmc ΣΤ) Το ρυθμίζεις στο xbmc (IP και κωδικό πρόσβασης). Τώρα θα πρέπει να σου εμφανίσει στο xbmc την επιλογή "Live TV" από όπου κάθεσαι και απολαμβάνεις τηλεόραση.