Δημοσιεύτηκε: 29 Σεπ 2015, 11:34
από Reinach
Έκανα μόλις αυτό που πρότεινε ο Σωτήρης: δημιούργησα νέο χρήστη και μπήκα με αυτόν. Όλα φαίνονται να είναι μια χαρά τώρα με το γραφικό περιβάλλον. Άρα πράγματι το πρόβλημα ήταν κάποιες ρυθμίσεις στο /home.

Τώρα τι κάνω; Μπορώ από τη συνεδρία του νέου χρήστη όπου βρίσκομαι αυτή τη στιγμή να μετακινήσω τα αρχεία του παλιού χρήστη που προτείνει ο Νίκος για να διορθωθεί το πρόβλημα; Μέσα από γραφικό περιβάλλον πια; Αν όχι, τι;

Edit: Α, Νίκο να πω κάτι που μόλις θυμήθηκα για αυτό που έγραψες. Ο υπολογιστής είναι άδειος, δεν είναι υπολογιστής εργασίας. Τον έχω για να βλέπουν τα παιδιά κανένα βίντεο ή να παίζουν κάποιο παιχνίδι. Συνεπώς δεν έχει καμιά πολύτιμη ρύθμιση και κανένα σημαντικό αρχείο... Μπορούμε να τον κάνουμε ό,τι θέλουμε λοιπόν.