Δημοσιεύτηκε: 16 Μάιος 2016, 00:50
καταρχήν συγνώμη που ποστάρω συνέχεια απλά το ψάχνω ταυτόχρονα και ενημερώνω το θέμα μου. Steve12 αυτή η ψήκτρα ήταν ξεβιδωμένη δεν ξέρω από πότε...σκέφτηκα μπας και ψύχει κάτι σημαντικό εκεί το οποίο ζεσταίνεται και μου δημιουργεί πρόβλημα.Είναι παλιά όντως, αλλά μέχρι να βγούν τα "next gen" με ρεαλιστικό ιδρώτα, όλα έτρεχαν στο very high. Θέλει και RAM γιατί έχει μέσα 4gb και όλα αυτά να είναι συμβατά με την μητρική η οποία είναι παλιά και αυτή. Μια γενική αναβάθμιση θέλει χρήμα που δεν περισεύει αυτή τη στιγμη... διάβασα σε ένα φόρουμ για έναν η/υ με παρόμοιο hardware πως ένας πυκνωτής (δεν λέει που) ήταν έτοιμος να καεί και ο η/υ λειτουργούσε κανονικά μέχρι που ανέβαζε θερμοκρασία και βραχυκύκλωνε. Αυτό γινόταν μέχρι που μετά από μια ηλεκτρική καταιγίδα (!) του έκαψε εντελώς το σύστημα. ([url] http://www.tomshardware.co.uk/forum/276 ... ter-freeze [url])Από το windows πάτησα reliability history βρήκα το αρχείο όπου μου έβγαλε την bsod και έχει τα παρακάτω αποτελέσματα
Στο debian έτρεξα το sensors detect μήπως και βγάλει κάτι περίεργο. Όση ώρα το ανανέωνα (μέχρι που πάγωσε) δεν έδειξε κάτι στην θερμοκρασία...
Το έψαξα στο google και λέει να κάνεις update τους drivers μέσω safe mode ή μέσα από τα bios κτλ κτλ. Δεν έχω τις γνώσεις ούτε είδα τo bios να έχει τέτοια λειτουργεία, και το πρόβλημα βγαίνει και στο linux και στο windows, οπότε φαντάζομαι ότι είναι πρόβλημα στο hardware. Θα βρω αύριο μια κάρτα γραφικών, πιο παλιά βέβαια αλλά θα την δουλέψω λίγο να δω αν το προβλημα το έχει η gts250 ή είναι κάπου αλλού και θα ενημερώσω.
έγραψε:Description
A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly.
Problem signature
Problem Event Name: LiveKernelEvent
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1032
Extra information about the problem
BCCode: 117
BCP1: FFFFFA8003DC34E0
BCP2: FFFFF8800FF74624
BCP3: 0000000000000000
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
Στο debian έτρεξα το sensors detect μήπως και βγάλει κάτι περίεργο. Όση ώρα το ανανέωνα (μέχρι που πάγωσε) δεν έδειξε κάτι στην θερμοκρασία...
Το έψαξα στο google και λέει να κάνεις update τους drivers μέσω safe mode ή μέσα από τα bios κτλ κτλ. Δεν έχω τις γνώσεις ούτε είδα τo bios να έχει τέτοια λειτουργεία, και το πρόβλημα βγαίνει και στο linux και στο windows, οπότε φαντάζομαι ότι είναι πρόβλημα στο hardware. Θα βρω αύριο μια κάρτα γραφικών, πιο παλιά βέβαια αλλά θα την δουλέψω λίγο να δω αν το προβλημα το έχει η gts250 ή είναι κάπου αλλού και θα ενημερώσω.