Δημοσιεύτηκε: 26 Φεβ 2009, 19:48
logari81 έγραψε:Γιατι non-ATI; Γιατι αναπαραγετε εναν μυθο ο οποιος εχει παψει να ισχύει; Η 9600 ειναι μια καρτα με την καλυτερη δυνατη συμβατότητα σε λινουξ ίσως καλυτερη και απο Ιντελ, την εχω δοκιμασει προσωπικα σε περισσότερους του ενος υπολογιστές. Το οτι εσυ πηγες να βαλεις κλειστους οδηγους σε μια καρτα που δεν τους χρειαζεται και επίσης ουσιστικα δεν υποστηριζεται απο τους κλειστους οδηγους ειναι άλλο θεμα. Επίσης η κάρτα σου πιθανόν να ήταν ήδη ψιλοκαμμένη και ίσως γιαυτο να μην δούλευε. Παντως ως μοντελο ειναι πολυ καλα δοκιμασμενο και δουλευει πολυ καλα.
Μην αναπαραγεις λοιπον τον μυθο περι κακιας ATΙ. Η ATI/AMD ειναι η μόνη μεγάλη εταιρία μετά την ιντελ η οποία προσφερθηκε να υποστηριξη την δημιουργία ανοιχτών drivers.
Δέν ξέρω. Ούτε κανένας ειδικός σε πληροφορική είμαι, ούτε ανταγωνιστής της ΑΤΙ για να την δυσφημίσω αλλα απο τα φόρουμ που κοιτάω και τα bugs που συζητάει ο κόσμος η συντρηπτική πλειοψηφία των προβλημάτων έχουν να κάνουν με κάρτες της ΑΤΙ. Εξάλλου οι ανοιχτοί οδηγοί φαντάζομαι δέν είναι το ίδιο καλοί με τους κλειστούς.. Αλλιώς είναι οι οδηγοί "της μάνας του" δηλαδή... Όπως και να έχει δυσκολεύομαι να βρώ κάρτα 4χ (!!!).. Ούτε στα μεταχειρισμένα έχω βρεί τίποτε...