Δημοσιεύτηκε: 12 Μάιος 2009, 14:08
Epirotes έγραψε:Μάλλον, αυτό εννοεί ο linuxman (Off topic:
linuxman δεν παίζεσαι. Μπράβο.) Αν και δεν έχει μάλλον τόση σημασία η απεγκατάσταση του wubi από τα ΧΡ ή έχει; Αν ήμουν στην θέση σου πάντως, απλά θα έκανα back-up ότι αρχείο έχεις φτιάξει εκεί και θα απεγκαθιστούσα την wubi εγκατάσταση μέσα από τα Windows (Off topic:
ε, windoze? Winblows? μερικά ναι, αλλά όχι) Σημασία έχει πάντως να ακολουθήσεις τον οδηγό κατά γράμμα, να φτιάξεις τα διαμερίσματα ή τις κατατμίσεις (partitions) σωστά και σύμφωνα με τις οδηγίες και λογικά θα είσαι εντάξει. Αν κολλήσεις πουθενά, ξαναρώτα.
Έχεις σημασία , πολύ μεγάλη , καταλαβαίνει
καλύτερα τις συσκευές όταν είναι native setup , και εξάλλου εάν έχει γίνει με λάθος τρόπο ακόμα και σε αυτήν εγκατάσταση το σύστημα θα σέρνεται σαν ναι είναι σε ένα PII 233 + 128 RAM , οπότε καλύτερα να γίνει κανονικά και βλέπουμε μετά .elefher έγραψε:linuxman αυτο σημενει οτι πρεπει να σβησω το ubuntu απο το δισκο μου και μετα να τα κανω εγκατασταση οπως λεει στα link που μου εστειλες?
Ναι πάρε ότι αρχεία έχεις κάνει εκεί και σβήσε το , κάνε ανασυγκρότηση δίσκου , εκκαθάριση , σβήσε το ότι αρχεία έχει στο Temp του χρήστη και ξεκίνα .