Δημοσιεύτηκε: 14 Μάιος 2009, 19:31
Epirotes έγραψε:
Κινδυνεύοντας να φάω κράξιμο, μήπως να έκανες το σύστημα διπλής εκκίνησης (Ubuntu/XP);
Όχι...μόνο ubuntu.
Epirotes έγραψε:
Καταρχήν είσαι σίγουρος ότι το ίδιο το παιχνίδι υποστηρίζει την κάρτα σου; Ρωτάω γιατί ξέρω παιχνίδια που δεν υποστηρίζουν κάρτες mobility οποιασδήποτε εταιρείας. Επίσης, είσαι σίγουρος ότι έχεις στήσει το wine σωστά;
Όχι σε όλα πως να ξέρω με σιγουρια...όταν είμαι νέος στο ubuntu :-S [/ubuntu]
Epirotes έγραψε:
Επίσης, αν και ελαφρώς εκτός θέματος, δεν μπορώ να καταλάβω τι είδους προβλήματα έχεις με τα ΧΡ;
εεε τα βαρέθηκα...και ήθελα να δώ κάτι νέο. Επίσης μπορώ να παρατηρήσω ότι το laptop δουλεύει πολύ ποιο "ξεκούραστα" με το ubuntu.[/quote]
δεν ενοώ το warcraft το online....εννοώ το strategy στύλ Age of empires.
Epirotes έγραψε:
Με μια ματιά θα έλεγα ότι το πρόβλημά σου δεν είναι μόνο η κάρτα γραφικών αλλά και ο επεξεργαστής που δεν βλέπω να υποστηρίζεται.
Πάντως σε windows και το WoW άλλα και το Warcraft το Strategy έπαιζαν όλα μια χαρά...γ***** θέλω να αγιάσω και δεν μπορώ με τα windows βλέπω
Επίσης να προσθέσω ότι ακόμα και εφαρμογούλες 3D όπως παιχνίδια και άλλα κολλάνε αρκετά ακόμη και τα ποίο απλά στο Facebook. Ακόμη και το 3D Pacman....όπου δεν είχα ποτέ τέτοια προβλήματα. Μίπως χρειάζομαι τίποτα άλλο και άδικα πεδευόμαστε?