Δημοσιεύτηκε: 22 Αύγ 2008, 16:09
Moυ φαίνεται παράξενο, αν και δεν είμαι ειδικός, ότι δεν υπάρχει driver για την κάρτα γραφικών. Το synaptics λίγο που έψαξα φαίνεται να είναι απο το touchpad. Ο vista killer είπε κάπου ότι από τη νέα έκδοση δε θα ορίζεται στο xorg.conf, αλλά εσύ έχεις 8.04. Καλό είναι πάντως να εγκαταστήσεις την τελευταία έκδοση των nvidia restricted drivers από το synaptic package manager. Μη ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις τα restricted repositories.
Το πακέτο που πρότεινε παραπανω πρέπει να λύσει το πρόβλημα. Βεβαιώσου επίσης ότι στο /etc/X11/xorg.conf στο section device η επιλογή του driver είναι nvidia. Πριν τροποποιήσεις οτιδήποτε στο αρχείο αυτό κράτα ένα αντιγραφο ασφαλείας:
cp /etc/X11/xorg ~
Yπάρχουν ορισμένοι που το προτιμούν το envy και άλλοι όχι. Εγώ ανήκω σε αυτούς που δεν το προτιμούν
Το πακέτο που πρότεινε παραπανω πρέπει να λύσει το πρόβλημα. Βεβαιώσου επίσης ότι στο /etc/X11/xorg.conf στο section device η επιλογή του driver είναι nvidia. Πριν τροποποιήσεις οτιδήποτε στο αρχείο αυτό κράτα ένα αντιγραφο ασφαλείας:
cp /etc/X11/xorg ~
Yπάρχουν ορισμένοι που το προτιμούν το envy και άλλοι όχι. Εγώ ανήκω σε αυτούς που δεν το προτιμούν