Δημοσιεύτηκε: 31 Οκτ 2009, 19:57
από giormatsis
Dolores έγραψε:
Dolores έγραψε:

με το restart (τελευταίο είχα βάλει το "sismedia") μου έβγαλε το ίδιο πρόβλημα με το χθεσινό (viewtopic.php?f=4&t=7967) ακολούθησα την πεπατημένη από τον angelbreath και έβαλα "vesa" και πάω τώρα να βάλω "sis671" και να κάνω restart

Ok με το "sis671" δουλεύει (ας πούμε). Εκανα restart και με έβαλε σε γραφικό περιβάλλον επίσης στο display preferance πλέον μου δίνει επιλογή refresh rate είναι από μόνο του στα 85ΗΖ (ενώ πρίν με vesa ήταν στα 0ΗΖ μόνο). Βέβαια το monitor παραμένει unknown και στη οθόνη μου έχει μικρύνει και έχω γύρω- γύρω ένα μαύρο πλαίσιο που δεν το είχα πριν οταν είχα βάλει driver "vesa". Επίσης τα ηχεία μου κάνουν κάτι κουλά - σαν να τα βγάζω από το ρεύμα και να τα ξαναβάζω και οι ταινίες παίζουν σαν σε χαλασμένο video όταν τις ανοίγω με το movie player (τις παίζει κανονικά μόνο το vlc). Επίσης η οθόνη μου εχει resolution 1280 x 1024 και μου δίνει άπειρες άλλες επιλογές αλλά 2-3 που δοκίμασα δεν λύνουν το πρόβλημα με τα μαύρα κενά γύρω - γύρω.

Τι να κάνω? Να ξαναβάλω το vesa?

Please help

Thanks

doloresP

Τώρα που έχεις αρχίσει και γίνεσαι καλή νομίζω ότι πρέπει να κάνεις αυτο που είπε ποιό πάνω ο Apopas...ΚΑΘΑΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... :thumbup: Θα σου γλυτώσει χρόνο νεύρα και θα δουλεύει άψογα. :lol: