Δημοσιεύτηκε: 03 Οκτ 2008, 18:32
FleXcan έγραψε:Καλησπέρα κ από μένα και πάλι,
επαναφέρω αυτό το θέμα με την soundblaster γιατί στα καλά καθούμενα ενώ ήταν όλα ωραία και καλά, κ ενώ άκουγα ένα τραγουδάκι σταμάτησε ξαφνικά ο ήχος και κόλλησε το τοτέμ. Έπείτα απο 'εξαναγκασμένο τερματισμό' γιατί αλλιώς δεν έκλεινε μου έβγαλε ένα info πάνω με τη λάμπα κ είπε πως αναβαθμήστικαν κάτι codecs κλπ δεν πρόλαβα να το συγκρατίσω και να το κάνω paste. τεσπα μην τα πολυλογώ από τότε δεν έχω καθόλου ήχο πουθενά και δεν μου βλέπει ούτε την soundblaster καθόλου. Έκανα και restart και τπτ! Ούτε στον ελεγκτή ήχου του ubuntu μπορώ να την επιλέξω, ούτε στο τερματικό με: asoundconf list τη βγάζει στη λίστα, ούτε και αυτό κάνει τπτ:
sudo asoundconf set-default-card Audigy2 γιατί λέει δεν υπάρχει τέτοια κάρτα! Το μόνο που δεν έκανα είναι να την βγάλω και να την ξαναβάλω μπας και κουνήθικε τπτ αλλά δεν το νομίζω.
Any ideas?
(το πολύ πολύ αν δεν διορθωθεί στις 30/10 που θα βγεί το 8.10 πάει για φορμάτ να ξελαμπικάρει λίγο και να περαστούν όλα από την αρχή κανονικά)
Δοκίμασε να την βγάλεις , μετά ξεκίνα το Η/Υ και όταν μπεις μέσα θα δεις εάν με onboard έχεις ήχο , μετά κλείνεις και την βάζεις εκ νέου .