Δημοσιεύτηκε: 01 Ιουν 2008, 10:55
από ilpara
1. Ο ήχος φαίνεται να είναι σε πορεία διόρθωσης, πες μας νεότερα σε αυτό το νήμα.
2. Για το πρόβλημα με το shut-down καλύτερα να ανοίξεις νέο νήμα στην κατηγορία Σύστημα - Λειτουργικό με τίτλο "Πρόβλημα Shut-Down NetworkManager: <info>..." ή κάτι άλλο σχετικό.
Άποψη μου είναι ότι το πρόβλημα του shut-down δεν έχει να κάνει με το πρόβλημα ήχου που είχες αλλά με την κάρτα wifi. Έχεις wireless (βάλτο στην υπογραφή σου)? Εσωτερικό (pci) ή εξωτερικό (usb)? Μάλλον το πρώτο, οπότε δώσε σε κονσόλα lspci για αν δούμε την wireless card (Network controller:) διότι στα αποτελέσματα της lsusb δεν βλέπω κάτι.
Επιπλέον ψάξε στο google. Εδώ http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=586277 είδα ότι σε άλλους χρήστες δεν συμβαίνει κάθε φορά, προσοχή μην ακολουθήσεις αυτά που λέει ο τελευταίος χρήστης διότι αν απενεργοποιήσεις ή επεγκαταστήσεις τον network manager δεν θα έχεις wireless internet (συνεπώς δεν εμπιστευόμαστε τυφλά ότι διαβάζουμε, και εγώ 14 μήνες είμαι στο linux, σχετικά άπειρος, οπότε μπορεί και να κάνω λάθος).
Τέλος δες και εδώ http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=4&t=66&st=0&sk=t&sd=a&start=0 και απλά τέσταρε αν κλείνει με sudo shutdown -P now σε κονσόλα.
μπράβο σου πάντως, το ψάχνεις αρκετά έμπειρα ;)
μόλις ξεπεράσεις τις παιδικές ασθένειες θα είσαι κατευτυχισμένη με το ελεύθερο λογισμικό