Δημοσιεύτηκε: 21 Ιουν 2010, 22:42
από spirosk
Αν μπορούσα να ακουσω με τα ακουστικά, κατι θα 'έτρεχε' με τη σύνδεση στον ενισχυτή αλλά δυστυχώς το καλώδιο είναι μια χαρά αφού παίζει κανονικά όταν συνδέσω ένα απλό mp3 player ή και το κινητό μου.

Όσον αφορά τις πολυκάναλες δοκιμές, στο sound απο prefences, έχω μόνο τις επιλογές analog/digital input/output και μόνο stereo. Απο την άλλη, έχω δοκιμάσει όλες τις επιλογές πολυκάναλου και μη ήχου που μου δίνει το audacious χωρίς κανένα αποτέλεσμα. 'Τρεχοντας' alsamixer δεν υπάρχει τίποτα muted και δοκίμασα και την εναλλαγή 2ch - 6ch.

Για να υποδείξω λίγο την απόγνωσή μου... γνωρίζοντας ότι είχα ήχο στην έκδοση 9.04 και 9.10, ξαναφόρμαρα σε 9.10 και προς μεγάλη μου έκπληξη ΔΕΝ είχα ήχο!!! Έπειτα δοκίμασα αναβάθμιση σε 10.04 (η πρώτη εγκατάσταση ήταν καθαρή απο cd) και φυσικά, δεν είχα ήχο... Σήμερα κατέβασα distro fedora 13 και σκέφτομαι να κάνω μια δοκιμή, αν και κάτι μου λέει ότι το πρόβλημα έγκειται σε kernel και δεν θα βρω λύση ούτε με τα fedora.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Υπάρχει καμία άλλη ιδέα προτού ξεκινήσω τα back up?