Δημοσιεύτηκε: 30 Νοέμ 2010, 08:25
από Epirotes
s.dalas έγραψε:Tώρα εγώ τι να κατάλαβω? Εδώ λες οτι τι χρησιμοποιείς σε ΧP γιατί είσαι αρχάριος στο λινουξ και μάλιστα κάνεις κάποια επαγγελματική δουλειά.
Off topic:
Ποτέ μην πεις ποτέ κι ουδένα προ του τέλους μακάριζε! Κι εξηγώ: εγώ κατάλαβα ότι ο jagga έχει μηχάνημα dual-boot από παλιά -τουλάχιστον 1 χρόνο και κάτι (9.10)- και στην 9.10 δούλευαν όλα ρολόι με την κάρτα του ενώ τώρα έχει πρόβλημα. To ότι δήλωσε αρχάριος στο Λίνουξ δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι ... Off topic:
κι εγώ αρχάριος δήλωνα μέχρι πρόσφατα (δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο πρόσφατα) κι ας ξεκίνησα με την 7.10, αν θυμάμαι καλά.
s.dalas έγραψε: και σε ρωτάω στο 9.10 που την είχες δούλευες επαγγελματικά χωρίς να κοπιάσεις για το σετάρισμα??? Γιατί το αποκλείω!!!
Τώρα για το αν η συγκεκριμένη κάρτα θέλει όντως εργοβόρο σετάρισμα για να δουλέψεις επαγγελματικά, δεν έχω ιδέα ... εμπιστεύομαι πάντως την κρίση του s.dalas.
jagga έγραψε:λες να την πηρα ετσι?

Το ερώτημα δεν είναι αν έκανες γενικά κι αορίστως επαγγελματική δουλειά μ' αυτήν κάρτα, αλλά αν έκανες με την 9.10 και δούλευαν όλα ρολόι. Αυτό αμφισβητεί ο s.dalas.