Δημοσιεύτηκε: 26 Δεκ 2010, 19:43
από Epirotes
Off topic:
Ουδέν πρόβλημα! Μερικά στην πρώτη σελίδα τα είχα διορθώσει εγώ. Αφαίρεσα και το quote, γιατί δεν χρειάζεται αφού απαντάς ακριβώς κάτω από την δική μου απάντηση.
vasilispoulos έγραψε:
simosx έγραψε:Πρώτα από όλα, σε Ubuntu 10.10 δεν υπάρχει πια υποστήριξη για OSS emulation από τον πυρήνα. Δες στο MythTV που έχεις αν απαιτεί OSS.
Νομίζω ότι η έκδοση beta του MythTV δεν έχει εκείνη την απαίτηση για OSS.

Ακόμα, από το alsa-info.sh που έδωσες φαίνεται ότι αρκετά πράγματα δε δουλεύουν για τον ήχο στο σύστημά σου.
Ο κόντεκ ήχου είναι ο CX23880. Δες στο http://www.mjmwired.net/kernel/Document ... Models.txt
για μοντέλα για Conexant (το CX23880 αντιστοιχεί σε κάποιο από τα 'Conexant 5045', πρέπει να ψάξεις για την ακριβή αντιστοιχία), οπότε δοκίμασε μερικά μοντέλα για τον υπολογιστή σου. Ο οδηγός για alsa-info.sh αναφέρει πως να δηλώσεις το μοντέλο.
Δεν κατάλαβα τίποτα!

1. στην 10.10 δεν υπάρχει πια υποστήριξη προσομοίωσης ήχου OSS (οδηγός ήχου OSS) στον πυρήνα. Δες αν το MythTV χρειάζεται οπωσδήποτε OSS για να δουλέψει. Ενδεχομένως η beta του MythTV να έχει την απαίτηση για οδηγό ήχου OSS.
2. Από το alsa-info.sh φαίνεται ότι υπάρχουν σφάλματα σχετικά με τον ήχο στο σύστημά σου: ο κωδικοποιητής (codec) είναι ο CX23880. Τα υπόλοιπα είναι αυτονόητα νομίζω.