Δημοσιεύτηκε: 24 Ιαν 2012, 00:50
Αυτό που έγραψα δηλαδή simox μπορεί και να μην ισχύει ; Εγώ δηλαδή που έχω τον ίδιο πυρήνα με τον dimitiros.gr (3.2.1) [και ας υποθέσουμε βέβαια πως η μεταγλώττιση έχει γίνει το ίδιο (να μην έχουμε αφαιρέσει Modules ή drivers)] , δεν έχω κι εγώ alsa-πυρήνα alsa-lib/utils σαν του dimitrios.gr ; Δηλαδή θέλω να πω , μπορεί ο ίδιος πυρήνας σε μένα να έχει ήχο , στον Dimitrios.gr να μην έχει ;
Βέβαια ξεφεύγω κάπως από το topic , και επίσης ο Dimitrios αναφέρει στο πρώτο ποστ πως και στους υπόλοιπους πυρήνες έχει πρόβλημα. Δεν θα το συνεχίσω γιατί θα βγω off topic τελείως . Απλά μια επεξήγηση παραπάνω αν μπορείς simox.
συγνώμη που σε "ζορίζω" κάπως (για περισσότερες επεξηγήσεις) αλλά θέλω να το καταλάβω καλύτερα αυτό που λες.
Ευχαριστώ.
Βέβαια ξεφεύγω κάπως από το topic , και επίσης ο Dimitrios αναφέρει στο πρώτο ποστ πως και στους υπόλοιπους πυρήνες έχει πρόβλημα. Δεν θα το συνεχίσω γιατί θα βγω off topic τελείως . Απλά μια επεξήγηση παραπάνω αν μπορείς simox.
συγνώμη που σε "ζορίζω" κάπως (για περισσότερες επεξηγήσεις) αλλά θέλω να το καταλάβω καλύτερα αυτό που λες.
Ευχαριστώ.