Δημοσιεύτηκε: 30 Ιαν 2012, 11:18
από mmyron
Καλημέρα,
Τώρα που μιλάμε κατεβάζω την 12.04 για το LiveUSB που προτείνεις...Πάντως από 10.04 LiveCD που δοκίμασα, δεν έπαιξε αν αυτό λέει κάτι.
Το alsaconf και εγώ το είδα από το topic που με παρέπεμψες -το αναφέρει πρίν το reboot- viewtopic.php?f=9&t=21926
Εδω που τα λέμε μου φάνηκε και εμένα περίεργο γιατί το alsaconf δημιουργεί ενα αρχείο sound μέσα στο /etc/modprobe.d το οποίο δεν φαίνεται να χρησιμοποιείται πουθενά!

έγραψε:Το μόνο που μπορώ να φανταστώ με το 1.0.23 είναι ότι για κάποιο λόγο, η μεταγλώττιση+εγκατάσταση του alsa-driver βάζει τα αρχεία σε κάποιον άλλο πυρήνα του συστήματός σου αντί στον πυρήνα που χρησιμοποιείς.

Αυτό πάλι πώς γίνεται; Οι πυρήνες που υπάρχουν στο σύστημα, είναι ο τρέχον και μια έκδοση πίσω. Εφ' όσον όμως ο τρέχον είναι ενεργός (από το uname -r τουλάχιστον έτσι φαίνεται) πως μπερδεύεται; Forgive my ignorance...

Off topic:
έγραψε:Θυμάμαι GW-Basic, όπου απαιτούσε αριθμούς στις γραμμές του κώδικα. Πρέπει να έχουν απομείνει προγραμματάκια σε κάποιες δισκέτες...
Για Assembly μπορείς να κάνεις και στο Linux. Στην ενότητα με τα HowTos έχω γράψει πως μπορείς να φτιάξεις ένα HelloWorld σε Assembly σε Ubuntu.

Ναι, ιστορίες απο την προκάμβριο και την πλειστόκενο περίοδο της ιστορίας του προγραμματισμού! Με ιντριγκάρεις με το howto που αναφέρεις.....

Πάντως, σε είχα ήδη σε εκτίμηση για την προσφορά σου στο χώρο, αλλά μόνο και μόνο για την ώρα που έκανες post : :bow: :bow: :bow: !!! (no rest for the wicked? :) )

Επιστρέφω με αποτελέσματα...