Δημοσιεύτηκε: 15 Φεβ 2012, 13:20
από Subaru
Σόρρυ που δεν διευκρίνισα ακριβώς τι γίνεται. (τα έχω παίξει τόσες μέρες και ξεχνάω να το γράψω αναλυτικά) Λοιπόν, όπως είπα από τις προτιμήσεις ήχου άλλαξα την προεπιλεγμένη συσκευή και έβαλα την κάρτα ήχου τη δική μου και στα ηχεία του η/υ πλέον δεν έχω ήχο παρά μόνο στο login screen που είπα και πιο πάνω και όταν βάζω βίντεο από το youtube, αλλά δε μπορώ να αυξομειώσω την ένταση, είναι σταθερή, μόνο μέσω το alsamixer γίνεται να αλλάξω την ένταση ήχου, μέσω της επιλογής master που μου βγάζει στις συσκευές. Η έξοδος HDMI δεν έχει ήχου καθόλου, ούτε όταν τον σύνδεσα στην τηλεόρασή μου. Και εκτός αυτού εχθές ξαναπέρασα τους οδηγούς του alsa μήπως έχω κάνει κάποιο λάθος την προηγούμενη φορά από εδώ : https://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?p=227827 και στο τέλος που δίνω την εντολή sudo alsaconf μου βγάζει το εξής μήνυμα : No supported PnP or PCI card found. Would you like to probe legacy ISA sound cards/chips? και μου δίνει 2 επιλογές : ναι και όχι. Αν πατήσω ναι στο τέλος μου βγαίνει στο τερματικό το εξής μήνυμα :

Κώδικας: Επιλογή όλων
ERROR: modinfo: could not find module snd-opl3sa2
ERROR: modinfo: could not find module snd-cs4236
ERROR: modinfo: could not find module snd-cs4232
ERROR: modinfo: could not find module snd-cs4231
ERROR: modinfo: could not find module snd-es18xx
ERROR: modinfo: could not find module snd-es1688
ERROR: modinfo: could not find module snd-sb16
ERROR: modinfo: could not find module snd-sb8

Να το βάψω μπλε και να το βάλω σε ένα κουβά με νερό; :P