Δημοσιεύτηκε: 17 Νοέμ 2012, 15:49
από abramis
η αλήθεια είναι ότι από αυτά που ψαξα στο ιντερνετ αυτό έβλεπα συνήθως που λέει κι αυτός In previous releases I mute left channel of microphone in alsamixer and it began to work. εδώ λέει πιο εξειδικευμένα πράγματα αλλά πολύ πολυπλοκα για μένα. φοβάμαι ότι θα τα κάνω μαντάρα άμα τα σκαλίσω. το αλσαμιχερ το βαλα και στο τερμιναλ μου βγαζε κάτι μπάρες για τον ήχο και το μικρόφωνο, και η μπάρα για το εσωτερικό μικρόφωνο ήταν κάτω, την ανέβασα αλλά τπτ πάλι δεν δούλεψε. έχει 2 εισόδους για μικρόφωνο, το εσωτερικό και απτην υποδοχή νετβοοκ.

Off topic:
με το ubuntu στο λαπτοπ ασχολούμαι κανένα μήνα, έβαλα πρώτα τα 12.04 με unity και μετά gnome shell, σταδιακά έβαλα ότι προγραμς,ρυθμίσεις κτλπ ήθελα και έλυσα ότι προβλήματα είχα εκεί αλλά μετά από πολύ ιστορία, και την έπαθα απτις ενημερώσεις και μετά από ενα ρεσταρτ μου βγαζε σκετο τερμιναλ... οπότε έβαλα xubuntu για να γλιτώσω το προβληματικο πέρασμα από unity-gnome shell, έβαλα ρυθμίσεις, προγραμς κτλπ έκανα μια φορά ενημέρωσεις και μετά τις έκλεισα. τα πα όλα αυτά για να δείξω τι πέρασα 1 μήνα (έχω περάσει και άλλα πολλά σε δεσκτοπ γι αυτο κιόλας έχω ακόμη 10.04). θέλω να πω ότι περιμένω μια λύση όσο πιο ακίνδυνη για το σύστημα μου γίνεται. αν υπάρχει καλώς.