Δημοσιεύτηκε: 14 Απρ 2013, 08:11
Το netbook μου έχει κουμπάκια για την αυξομείωση του ήχου όπως όλα τα φορητά.Πατώντας το πλήκτρο "Fn" και το αντίστοιχο κουμπάκι εμφανίζεται ένα εικονίδιο του ήχου να αυξομειώνεται ή να γίνεται mute αλλά στην πράξη δεν αλλάζει κάτι.
Παραθέτω και ένα παράδειγμα του τι γίνεται με εικόνα..(κάντε κλικ πάνω της για να εμφανιστεί ολόκληρη)

Και βλέπετε πάνω δεξιά στη γραμμή εργαλειών(έτσι την λέω από τα windows) το εικονίδιο του ήχου που από εκεί μπορώ να αλλάξω την ένταση κτλ και απο κάτω το εικονίδιο που εμφανίζεται για λίγο με το που πατάω τον συνδιασμό πλήκτρων που ανέφερα.
Να αναφέρω ότι τα υπόλοιπα κουμπάκια λειτουργούν κανονικά,πχ το να διακόπτω τη λειτουργία του touchpad ή να αλλάζω τη φωτεινότητα της οθόνης κ.α.
Αυτό που θέλω φυσικά είναι να αλλάζει ο ήχος κανονικά με τα κουμπάκια μου
Παραθέτω και ένα παράδειγμα του τι γίνεται με εικόνα..(κάντε κλικ πάνω της για να εμφανιστεί ολόκληρη)

Και βλέπετε πάνω δεξιά στη γραμμή εργαλειών(έτσι την λέω από τα windows) το εικονίδιο του ήχου που από εκεί μπορώ να αλλάξω την ένταση κτλ και απο κάτω το εικονίδιο που εμφανίζεται για λίγο με το που πατάω τον συνδιασμό πλήκτρων που ανέφερα.
Να αναφέρω ότι τα υπόλοιπα κουμπάκια λειτουργούν κανονικά,πχ το να διακόπτω τη λειτουργία του touchpad ή να αλλάζω τη φωτεινότητα της οθόνης κ.α.
Αυτό που θέλω φυσικά είναι να αλλάζει ο ήχος κανονικά με τα κουμπάκια μου
Για εικόνες μπορείς να χρησιμοποιείς και την υπηρεσία imagebin του φόρουμ.