Δημοσιεύτηκε: 14 Απρ 2013, 22:09
από Burnedbrain
sotos21 έγραψε:Καλημέρα, να σου κάνω δύο ερωτήσεις.
Όταν επιλέξεις με το ποντίκι να κάνεις αυξομείωση του ήχου δουλεύει;
Έχεις και δεύτερη κάρτα ήχου;
Δείξε μας την έξοδο της εντολής

Η αυξομείωση του ήχου δουλεύει με το ποντίκι όταν πατάω στο εικονίδιο πάνω δεξιά.
Δε ξέρω αν έχω δεύτερη κάρτα ήχου αλλά μου φαίνεται περίεργο να έχω...ποιός ο λόγος να βάλουν 2 κάρτες ήχου σε μια συσκευή?
Στην εντολή που μου έδωσες μου φαίνεται περίεργο που δίπλα στο raden hd 6250 που εί6ναι η κάρτα γραφικών μου,αναφέρει και την 6310.

Επίσης παρατηρώ ότι έχασα και τον ήχο απο το hdmi έτσι στα ξαφνικά. :/

Κώδικας: Επιλογή όλων
00:01.1 Audio device: Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Wrestler HDMI Audio [Radeon HD 6250/6310]
00:14.2 Audio device: Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI SBx00 Azalia (Intel HDA) (rev 40)

abramis έγραψε:γεια σου φίλε, είμαι ο τύπος που χει σχεδόν το ίδιο λαπτοπ με σένα με την ίδια διανομή, remember me; λοιπόν δες εδώ στο τελευταίο ποστ λέω πως έφτιαξε από σπόντα αυτό που λες, όταν τότε δεν δούλευε το μικρόφωνο. λες να ξαναχαλάσει αυτό με το fn/ήχο και το μικρόφωνο πάλι άμα κάνω σε 11 μέρες update στην 13.04;

Φυσικά και σε θυμάμαι ρε :) Στο link που μου έδωσες δε βγάζω και πολύ άκρη στο τι πρέπει να κάνω.. :( Το αν θα ξαναχαλάσει το οτιδήποτε αν σε 11 μέρες κάνεις upgrade στην 13.04 σίγουρα δε μπορώ να στο πω εγώ ως άσχετος,ελπίζω να πάνε όλα καλά.Πριν γίνει η αναβάθμιση όμως καλό θα ήταν να κάνεις μια προσευχή,να φέρεις καναν παπά κτλ :P